Mit hemmelige Crush

| tirsdag 27. aug, 2019 09:05 | 0 Kommentarer
- ny Xee programserie
Mit hemmelige crush xee

Foto: Toke Riskær

I en ny programserie på Xee hjælper vi de hemmelige forelskelser ud af skabet. Modige danskere fortæller i hvert afsnit deres crushes face to face, at de faktisk er vilde med dem – og måske har været det i årevis!

Alle kender følelsen. Sommerfuglene i maven over fyren i fitnesscentret, frisøren, bedstevennen eller den nye, charmerende kollega. Drømmene om, hvad det kunne føre til… hvis bare man fik det sagt!

Vi ved, at det er bedst at komme ud med det. Vi ved, at vi enten kan få det ‘ja’, der kan gøre os de lykkeligste i verden – eller det ‘nej’, der giver afklaring og åbner op for, at kærligheden kan findes et andet sted. Men af tusind årsager får vi aldrig fortalt om vores følelser til den, som vi er forelskede i.

I hvert afsnit af Mit Hemmelige Crush hepper vi på de modige beundrere, når de kaster sig ud i at afsløre deres inderste følelser for den, de er vilde med. Vi håber og hepper på kærligheden, når døren går op til restauranten, hvor daten udspiller sig, og det uvidende crush endelig får afklaret, hvem det mon er, der er hemmeligt forelskede i dem. Og vi får lov til at sidde med til bords, når der grines, grædes, bliver tavst eller lummert og ikke mindst er vi helt tæt på, når det viser sig, om følelserne er gengældte.

I første afsnit møder vi Pernille, der faktisk har været forelsket i Chris siden barndommen.

Hun har ikke turdet sige det til ham, af frygt for at han kun vil være venner. Vi møder også argentinske Adrián, der for første gang træder ind på den bar, hvor Bjørn er bartender. Bjørn bliver helt blød i knæene, men han ved ikke, at Adrian faktisk bor sammen med sin ekskæreste – som er en kvinde.

I andet afsnit handler det om stewardessen Bianca, der mødte den australske steward Trevor, på et fly for 10 år siden. De kan begge huske mødet, men blev Trevor også ramt af lynet eller var det kun Bianca der følte tiltrækningen? Mød også Manuella, der er i tvivl om, hvad de beskeder, Tore har sendt til hende i årenes løb, virkelig betyder.

Programmerne kan naturligvis streames hos Xee, der hver torsdag lægger det nyeste afsnit ud.

12 sep 2019 21:30
Xee Xee

Mit hemmelige Crush Xee YouSee TV & Film

Kilde: YouSee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om