Meyerheim & stjernerne

Foto: Michael Bo Rasmussen / TV 2
TV 2 Charlie TV 2 Play mandag 19/02 TV 2 Charlie kl. 20:45
19-02-2018 20:45:00 Europe/Copenhagen Meyerheim & stjernerne

Tv-vært Michael Meyerheim rykker fra de trygge rammer i ‘Talkshowet Meyerheim’ og ud i virkeligheden med en række nye programmer, hvor han går helt tæt på seks danske stjerner.

TV 2 Charlie TV 2 Play

Mandag 19. februar vender den garvede tv-vært Michael Meyerheim tilbage til TV 2 CHARLIE med portrætprogrammerne ‘Meyerheim & stjernerne’. Her giver han hver uge et ærligt og humoristisk indblik i livet hos nogle af landets største personligheder.

I de seks enestående programmer går værten tæt på Tom Kristensen, Bodil Jørgensen, Ulrik Wilbek, Lars Ranthe, Nikolaj Hübbe og Morten Olsen.

Til forskel fra tidligere programmer som ‘Spørg Charlie’ og ‘Talkshowet Meyerheim’ træder Meyerheim denne gang ud af sit faste studie for at møde stjernerne på deres hjemmebane – og i deres vante hverdag – alt sammen for at tegne et dybdegående portræt af hovedpersonen.

Skuespiller Bodil Jørgensen inviterer b.la. Michael Meyerheim med til Viborg, hvor hun er på turné med Prinsens Musikkorps. Sammen besøger de også Viborg Domkirke, hvor snakken falder på Bodils tro på Gud og på den betydning, troen har fået, efter at skuespilleren kom ud for en alvorlig ulykke i 2014.

– Hvor vi i talkshowet ofte spillede op til og forsøgte at underholde et studiepublikum, så bliver samtalerne i ‘Meyerheim & stjernerne’ mere fortrolige og bidrager dermed til, at vi lærer personerne bedre at kende, fortæller Michael Meyerheim.

Både tunge og lette emner kommer frem undervejs, hvor samtalerne bl.a. falder på troen på Gud, skæbnen, nye udfordringer og det at vende hjem.

Nye sider af stjernerne
Foruden de ærlige interviews følger vi også hovedpersonen en hel dag og får et unikt blik ind bag facaden hos den kendte. Ud over Viborg kommer Michael Meyerheim også med til koncert i Næstved, hvor skuespiller Lars Ranthe spiller med sit band, til ølsmagning i Danmarks største ølklub sammen med Ulrik Wilbek og til morgenmad hjemme i privaten hos Tom Kristensens familie i Hobro.

Her fortæller Tom Kristensen åbenhjertet om familien, om at vende hjem til Jylland og om sin racerkarriere, inden han tager Michael med til et storstilet sportsgallashow.

De kendte danskere i ‘Meyerheim & stjernerne’ er alle personer, som Meyerheim selv er spændt på at møde og gerne vil lære mere om.

– Det er mennesker, som har vakt min nysgerrighed. Det er interessante mennesker, som jeg synes fortjener et godt portræt. Jeg er taknemlig for den tillid, de har vist mig ved at åbne deres dør for mig, og jeg håber, at jeg viser mig værdig til tilliden, siger den garvede vært med stor ydmyghed.

Nu også som fotograf
Michael Meyerheims nye job byder også på nye udfordringer for tv-værten selv – han debuterer nemlig som portrætfotograf. Den tidligere talkshowvært har længe haft en stor passion for at fange øjeblikket i et fotografi, som fortæller noget om den person, det portrætterer.

Derfor har Michael taget sit kamera med til mødet med stjernerne, og han vil igennem sin egen linse forsøge at fange det rette billede – sådan som han oplever det. Til sidst overrækker han dagens pletskud til hovedpersonen selv.

‘Meyerheim & stjernerne’ har premiere på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY mandag 19. februar klokken 20.45. Programmets første stjerne er den ni-dobbelte Le Mans-vinder, Tom Kristensen.

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Privacy Preference Center