Messiah

Netflix-serien ’Messiah’ er en spændende thriller, der udforsker den magt, som indflydelse og tro har i de sociale mediers tidsalder. Serien får premiere 1. januar 2020 og Netflix har netop offentliggjort de første billeder og trailer fra serien.

MESSIAH Netflix

Da CIA-agenten Eva Geller (Michelle Monaghan) opdager, at en mand (Mehdi Dehbi) får international opmærksomhed for offentligt at udføre uforklarlige handlinger, begynder hun at efterforske hans baggrund. Han skaber sig flere og flere tilhængere, som påstår at han udfører mirakler, alt imens at medierne bliver forført af hans karismatiske personlighed. Geller må kæmpe for at opklare, om han virkelig er et guddommeligt væsen eller en lusket bedrager, der er i stand til at ødelægge den geopolitiske verdensorden.

Som historien udfolder sig, væves flere fortællinger ind i hinanden, og vi møder blandt andet en israelsk efterretningsagent (Tomer Sisley), en Texas-prædikant (John Ortiz) og hans datter (Stefania LaVie Owen), en palæstinensisk flygtning (Sayyid El Alami) og journalisten (Jane Adams), der dækker historien. I serien medvirker desuden Melinda Page Hamilton, Wil Traval, Fares Landoulsi, Dermot Mulroney og Beau Bridges.

Video Thumbnail
Messiah | Sæson 1 | Officiel trailer | Netflix
Netflix-serien ’Messiah’ er en spændende thriller, der udforsker den magt, som indflydelse og tro har i de sociale mediers tidsalder. Serien får premiere 1. januar 2020 og Netflix har netop offentliggjort de første billeder og trailer fra serien. Da CIA-agenten Eva Geller (Michelle Monaghan) opdager
1 jan 2020 09:00
Netflix

Messiah Netflix
Thriller Serie

STREAM NU – Klik her

Kilde: Netflix Presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button
Close
Close