Mary Kills People – ny serie på C More

Mary Kills People cmore
C More Play tirsdag 01/08/17
01-08-2017 09:00:00 Europe/Copenhagen Mary Kills People – ny serie på C More

Mary Kills People er en ny intens, kontroversiel og tankevækkende serie, der foregår i en dyster verden, hvor der assisteres til dødshjælp

C More

Mary Kills People er en ny intens, kontroversiel og tankevækkende serie, der foregår i en dyster verden, hvor der assisteres til dødshjælp. Serien følger læge Mary Harris (Caroline Dhavernas), der er enlig mor og akutlæge om dagen, men hvis sorte arbejde består i at agere Dødens Engel om natten og tilbyder dødshjælp til dødssyge patienter, der har et ønske om at dø. Indtil videre er det lykkedes for Mary at slippe afsted med det, men da ”forretningen” begynder at blomstre, starter hendes dobbeltliv langsomt med at blive mere kompliceret. Inden længe tvinges hun ud i endnu mere utraditionelle metoder for at opretholde sin dødsensfarlige forretning.

Caroline Dhavernas, der spiller Mary, har vi tidligere kunnet opleve i den prisvindende serie Hannibal, hvor hun spillede side om side med Mads Mikkelsen som Hannibal Lecter og i serierne Off the Map og Wonderfalls. Mary Kills People er skabt af Tara Armstrong og er produceret af Tassie Cameron (Rookie Blue, Flashpoint, The Robber Bride). Instruktør på serien er den prisvindende Holly Dale, der blandt andet har stået bag The Americans, Dexter, Castle og den anmelderroste serie Durham Country.

I Mary Kills People medvirker desuden Richard Short (Vinyl, 666 Park Avenue), der spiller Des – manden der assisterer Mary i hendes mørke gerninger. Jay Ryan (Top of the Lake, Skønheden og udyret) spiller en af Marys døende patienter, Joel, men hvor en gensidig attraktion udvisker linierne i læge-patient forholdet. Som Joels ven Frank ses Lyriq Ben (Book of Negroes, Rookie Blue), der ikke er tryg ved forholdet mellem Frank og Mary. Greg Bryk (Bitten, A History of Violence) spiller Grady, der supplerer Mary med medicin, Abigail Winters (Between, Saving Hope, Rookie Blue) er Marys teenage datter, der finder ud af, at dem der er tættest på Mary udgiver sig for at være nogen, de ikke er, mens Charlotte Sullivan (Rookie Blue) spiller Marys bekymrede søster Nicole.

Mary Kills People er produceret af Entertainment One (eOne) og Cameron Pictures Inc. i samarbejde med Corus Entertainment og er med finansiel deltagelse fra Canada Media Fund, Ontario Film and Television Tax Credit og Canadian Film or Video Production Tax Credit. eOne håndterer international distribution af serien. Tassie Cameron, Amy Cameron, Tecca Crosby og Holly Dale er executive producere på serien. Tara Armstrong er co-executive producer. Tashi Bieler har været produktionsleder for eOne og Norman Denver er producer

Mary Kills People kan streames på C More fra den 1. august og består af seks afsnit.

Video Thumbnail
Mary Kills People Trailer | Series Premiere Wed, Jan 25

Andre aktuelle titler på C More

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming