MacGyver – sæson 2

macgyver sæson 2 xee

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film
feb 25 KL. 20:00

MacGyver – sæson 2 Xee Xee YouSee
Tilføj til kalenderAction Serie

25-02-2019 20:00:00 Europe/Paris MacGyver – sæson 2

Genindspilningen af den klassiske serie er et action-eventyr og drama om Angus “Mac” MacGyver, der skaber “Department of External Services” (DXS), en hemmelig organisation under den amerikanske regering.

Xee Xee YouSee

Genindspilningen af den klassiske serie er et action-eventyr og drama om Angus “Mac” MacGyver, der skaber “Department of External Services” (DXS), en hemmelig organisation under den amerikanske regering. Her bruger han sit helt ekstraordinære talent for ukonventionel problemløsning og videnskab til at redde liv.

Efter at have taget noget personligt tid til at lede efter sin far, og sin nemesis Murdoc, finder MacGyver sammen med sit team for endnu engang at løse hemmelige missioner rundt omkring i verden. Mysteriet omkring hans fars forsvinden sidder stadigvæk i MacGyver, og hans frustration bliver ikke mindre, da han erfarer, at en person højt oppe i organisationen besidder informationer omkring hans fars situation. Sæson 2 fortsætter, hvor den første slap, med spændende missioner og masser af action. Hele sæson 1 af den nye MacGyver kan streames hos Xee – og sæson 2 ligeså. Der er et nyt afsnit klar til streaming ud dagen efter, det har været vist på Xee.

Kilde: Xee presse

Andre aktuelle titler på Xee YouSee

the resident sæson 2

The Resident – sæson 2

“The Resident” er er amerikansk medical-drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt den første sæson, og nu kommer sæson to snart

5. maj 2019 Xee kl. 21:45

næste »

Del på:

Gemt under:: YouSee

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
knudknud3

Jeg glæder mig. Det er en dejlig afslappende og ufarlig serie. Ligesom “den ægte”.