Loudermilk - ny serie på HBO Nordic

*HBO Nordic onsdag 18/10/17
18-10-2017 00:00:00 Europe/Copenhagen Loudermilk - ny serie på HBO Nordic

Ron Livingston spiller den tidligere alkoholiker og misbrugskonsulent, der har det med at blive uvenner med alle

HBO Nordic

Sam Loudermilk er godt nok blevet ædru. Men han er stadig elendig til alt andet i livet, for “getting clean is the easy part” som man siger, og det motto gælder i høj grad for Sam.

Ron Livingston spiller den tidligere alkoholiker, der arbejder som misbrugskonsulent, og som ikke kommer godt ud af det med nogen. Sam er typen, der konstant rager uklar med folk og aldrig siger undskyld. Ikke så mærkeligt, at han kun har én ven; Will Sasso spiller Sams roommate, AA-sponsor og det perfekte sidekick til den evige sortseer Sam. Sams evner (eller mangel på samme) som misbrugskonsulent bliver for alvor testet, da han skal hjælpe den unge Claire (Anja Savcic) med at komme på rette kurs.

Vi har tidligere set Ron Livingston i HBO-hitserien Sex and the City, hvor han spillede forfatteren Jack Berger, der er Carrie Bradshaws kæreste i en kort periode. Andre på rollelisten er Laura Mennel, Toby Levins, Mark Brandon og Timothy Webber.

Loudermilk er Farrellys første tv-serie, og det er en komedieserie med et twist. Peter Farrelly har sagt om serien: “Det er en komedie, men en dyster en af slagsen, og jeg ville være tro mod, hvad det vil sige at have et misbrug” (indiewire.com).

Serien er produceret i samarbejde mellem Farrelly, Mort og Mark Burg og David Guillod fra Primary Wave Entertainment samt Christopher Long og Bart Peters fra Audience Network. Jonathan Schwartz er producer, Bobby Mort er forfatter og medskaber, og Peter Farrelly har instrueret alle 10 episoder. Loudermilk er distribueret af Sony Pictures Television.

Første episode af Loudermilk får premiere 18. oktober på HBO Nordic, og derefter er det et afsnit om ugen (10 x 30 min).

Video Thumbnail
Loudermilk: Blunt Promo

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

næste »

Del på: