[responsive_menu_pro]

Lorena - Ny Amazon dokumentar serie

| fredag 11. jan, 2019 13:27 | opdateret 24. jan, 2019 kl. 13:11 | 0 Kommentarer
Lorena Amazon

Amazon Video På Amazon fredag 15/02 09:00 Dokumentar

Amazon har annonceret at Lorena, en original Prime dokumentarserie i fire dele, produceret af Jordan Peele, får premiere fredag den 15. februar på Amazon Prime Video efter verdenspremieren på The Sundance Film Festival tirsdag den 29. januar.

I dokumentaren, der er instrueret af den anerkendte filmskaber Joshua Rofé (Lost for Life), afslører Lorena de skjulte sandheder i den berygtede sag om John Wayne og Lorena Bobbitt, og udfordrer den eksisterende fortælling bag hændelserne. Serien giver et nyt perspektiv på historien om Lorena Bobbitt og afslører, hvordan denne begivenhed lagde grunden til den moderne 24-timers nyhedscyklus og den sensationalistiske mediedækning, som begreb. Historien om Bobbitt, der i sin tid gik tabt i ugeblads-dækning og brugt som en vittighed i de amerikanske talkshows, blev således en forbigået mulighed for en national diskussion i Amerika om vold i hjemmet og seksuelle overgreb. Lorena er en banebrydende efterforskning af de dybe, moralske problemer og smertefulde menneskelige tragedier bag denne berygtede amerikanske skandale.

Executive producers bag Lorena er Jordan Peele og Win Rosenfeld for Monkeypaw; Steven J. Berger og Joshua Rofé for Number 19; Tom Lesinski og Jenna Santoianni for Sonar; og produceret af Monkeypaw, Sonar Entertainment og Number 19.

Video Thumbnail
Lorena - Official Trailer | Prime Video
Kilde: Amzon presse

Andre aktuelle titler på Amazon

The Expanse – sæson 4

Amazon Prime Video har annonceret at den fjerde sæson af den Hugo Award-vindende serie The Expanse får premiere d. 13. december. Sæsonen er starten på …

13. december 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked