LIAR - ny serie på HBO Nordic 11. september

liar hbo nordic
*HBO Nordic 6 Afsnit Fra mandag 11/09

I Liar ændrer en skæbnesvanger date livet for Laura Newell og Andrew Ellis for evigt.

Laura er en dedikeret lærer, der har afsluttet et længerevarende forhold, og som er lidt usikker på at begive sig ud i dating-livet igen. Andrew er en berømt kirurg, hvis søn er elev på Lauras skole. De mødes tilfældigt ved skolen og bliver tiltrukket af hinanden. Attraktionen fører til en date, som kommer til at have vidtrækkende konsekvenser for både dem selv og deres familier. For hvad skete der egentlig i løbet af den aften? Laura og Andrew har meget forskellige versioner.

Sandhed, løgne og konsekvenser går hånd i hånd i den spændende og gribende thriller-serie skabt og skrevet af de BAFTA- og Golden Globe-nominerede producenter og -skribenter Harry og Jack Williams.

All3media international, ITV og Sundance TV står bag serien, der undersøger begge sider af sandheden om en fatal date. Serien viser også de ødelæggende omkostninger ved bedrag; ikke kun for Laura og Andrew men også for deres venner og familie, når hemmeligheder og løgne afsløres …

LIAR Sæson 1 (6×60 min) har premiere på HBO Nordic 11. september. Den er på HBO Nordic en time senere end ITV-premieren i England. Så klar på tjenesten mandage efter kl. 23:00.

Image
Joanne Froggatt (Laura)

Den engelske skuespiller Joanne Froggatt er især kendt for sin rolle som tjenestepigen Anna Smith (senere Bates) i den engelske serie Downton Abbey. Hun har også spillet den viktorianske seriemorder Mary Ann Cotton i tv-dramaet Dark Angel og havde sit første gennembrud som udfordret, enlig mor (Zoe Tattersall) i den engelske soap Coronation Street.

Image
Ioan Gruffudd (Andrew)

Den walisiske skuespiller Ioan Gruffudd er mest kendt for at have medvirket i film som King Arthur, Black Hawk Down og Marvel-filmatiseringerne af De fantastiske fire, hvor han spiller en af hovedrollerne som superhelten Mr. Fantastic/Reed Richards.

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming