[responsive_menu_pro]

Legion – sæson 3

| mandag 24. jun, 2019 11:14 | opdateret 25. jun, 2019 kl. 18:37 | 0 Kommentarer
Legion sæson 3

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film På Xee fredag 12/07 22:00 Adventure Serie

Den tredje sæson af serien Legion får premiere på Xee i uge 28. Hver fredag kan man nyde et afsnit af serien, der er baseret på Marvel Comics historie om den skizofrene David, der opdager, at han har helt specielle mutant-kræfter. Xee har allerede sendt sæson 1 og 2, og der er masser af spænding i vente i den nye sæson.

Historien i den nye sæson drejer sig stadig om David Haller, der blandt andet har fundet ud af, han har telekinetiske evner, og at han muligvis er den mest kraftfulde person på jorden. Og det er naturligvis et problem, idet David Haller også er mentalt udfordret og ikke altid er mentalt stabil. I denne tredje sæson kommer David på sin hidtil sværeste opgave – nemlig at forsøge at rydde op i fortiden for at redde fremtiden. Tredje sæson starter, hvor anden sæson sluttede – nemlig med David Haller, der viser, hvordan han har tænkt sig at bruge sine mutantevner til at rydde op i alle sine egne fejl i fortiden. Det betyder, han må rejse i tiden, men det er ikke uden udfordringer.

Legion kan naturligvis streames allerede dagen efter på Xee, hvor man også kan se eller gense de to første sæsoner.

Kilde: Xee presse

Andre aktuelle titler på Xee YouSee

Fuhlen og Mandel Allin Xee

Fuhlen og Mandel Går All-In

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram

25. juli 2019 Xee kl. 00:00

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked