Le Mans: Racing is Everything på Amazon fra 9. juni

Amazon Video fredag 09/06/17
09-06-2017 09:00:00 Europe/Copenhagen Le Mans: Racing is Everything på Amazon fra 9. juni

I Le Mans: Racing is Everything følger vi historiske teams fra Porsche, Audi, Nissan, Toyota og Aston Martin Rebellions fra bilerne bliver lavet til de konkurrerer i en af de mest velbesøgte sportsbegivenheder i verden

Amazon

Amazon Original Serien ’Le Mans: Racing is Everything’ får premiere fredag d. 9. juni på Amazon Prime Video. Serien er produceret af det London-baserede produktionsselskab New Black Films, og handler om ”the Mount Everest of Motorsports”. Også kendt som det barske, non-stop 24-timers motorløb, der har fundet sted årligt i Le Mans, Frankrig siden 1923.

Le Mans: Racing is Everyting giver hidtil uset adgang til hele det 24-timer lange løb, og dykker ned i det legendariske ræs og dets generationer af racerkører. I Le Mans: Racing is Everything følger vi historiske teams fra Porsche, Audi, Nissan, Toyota og Aston Martin Rebellions fra bilerne bliver lavet til de konkurrerer i en af de mest velbesøgte sportsbegivenheder i verden. I serien møder vi desuden udvalgte Le Mans-deltagere. Mød bl.a. den australske Formel-1 legende Mark Webber, den tyske tredobbelte Le Mans champion André Lotterer, Nico Prost, som er søn af den legendariske Formel-1 kører Alain Prost, og den engelske teenage gamer, Jann Mardenborough, som i en alder af 19 fik en plads på Team Nissan efter at have vundet en e-sportskonkurrence i racerløb.

Le Mans: Racing is Everything er instrueret af Emmy-nominerede James Erskine (American Masters) og produceret af Victoria Gregory (Man on Wire, Senna) gennem deres produktionsselskab New Black Films (The White Room, One Night in Turin).

 

Video Thumbnail
Le Mans Season 1 | Official Trailer | Amazon Original Series

Andre aktuelle titler på Amazon

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming