Lægen flytter ind

DR2DR2 DR TV
mar 12 KL. 20:45

Lægen flytter ind (1:5) DR2 DR TV
Tilføj til kalender
5 Afsnit

12-03-2018 20:45:00 Europe/Paris Lægen flytter ind

Læge  Charlotte Bøving flytter igen ind for at hjælpe danskere med deres helbred. I denne omgang besøger hun over 5 programmer en række institutioner

DR2 DR TV

Læge  Charlotte Bøving flytter igen ind for at hjælpe danskere med deres helbred. I denne omgang besøger hun over 5 programmer en række institutioner, blandt andet en plejehjemsbeboer, en langtidsfange i det topsikrede Enna Mark fængsel ved Horsens og elever på Stilling skole ved Skanderborg.

Program 1 – 12. marts

I sæsonpremieren følger vi pensionisten Birgit Storgaard der da hun flyttede på plejehjem, gik fra at være en aktiv kvinde i eget hjem til at synke hen i dovenskab. Praktiserende læge Charlotte Bøving rykker ind på plejehjemmet og tjekker om systemet gør det rigtige for Birgit, eller om hun kan hjælpes til at komme i bedre fysisk form og dermed give hende mere indhold i tilværelsen.

Program 2 – 19. marts

Da lægen Charlotte Bøving kommer til det topsikrede Enna Mark fængsel ved Horsens for at møde langtidsfangen Jan, opdager hun, at der er noget rivende galt. Lægen kom for at hjælpe den 62-årige fange, der er plaget af sukkersyge, men møder en mand, som er så afkræftet at han ikke kan gå.

Program 3 – 26 marts

12-årige Markus er symptomet på et skolesystem, der er gode til indlæring, men ikke tager elevernes usunde kostvaner og motion så alvorligt. Læge Charlotte Bøving rykker ind på Stilling skole ved Skanderborg for at tjekke Markus og hans klassekammeraters livsstil. Spørgsmålet er om lægen kan få skole og elever til at forstå, hvorfor det skal være slut med pølsehorn og frikvarterer uden motion.

Andre aktuelle titler på DR TV

Ålens nye rige DR2

Ålens nye rige

Peter Aalbæk har slagtet både bankkonto, pensionsopsparing og børnebørnenes sparegrise for at føre sin storstilede drøm ud i livet: At skabe et altern …

25. marts 2019 DR2 kl. 22:00

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked