[responsive_menu_pro]

Kronprinsparrets Priser 2019

| tirsdag 08. okt, 2019 09:51 | 0 Kommentarer
Kronprinsparrets priser DR1

Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Kronprinsparrets Priser runder i år et skarpt hjørne, når D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessen den 2. november for 15. gang hylder ekstraordinære præstationer inden for dansk, grønlandsk og færøsk kunst og kultur og sociale indsatser.

For femte år i træk udgør Stéphanie Surrugue og Kåre Quist værtsparret, mens en række etablerede navne fra musikkens og kulturens verden også vil indtage scenen. I år vil blandt andre Alphabeat, Jada, Claus Hempler og Hjalmer stå for aftenens musikalske indslag. Og da det er 15. udgave af prisuddelingen, vil der i den anledning være gensyn med tidligere prismodtagere.

Årets prisuddeling foregår i år i ODEON i Odense, mens hele showet kan følges på DR1, hvor prisuddelingen sendes live klokken 21.00.

Kronprinsparret vil i løbet af aftenen uddele fire priser: Kronprinsparrets Sociale Pris til en organisation eller indsats, der har gjort en markant forskel på det sociale område, og Kronprinsparrets Kulturpris til en ekstraordinær præstation med internationalt format inden for kunst og kultur samt to Stjernedryspriser, der går til spirende talenter på den kunstneriske scene og inden for socialt arbejde.

Med Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris følger 500.000 kroner og et kalejdoskop skabt af Olafur Eliasson. Med Kronprinsparrets to Stjernedryspriser følger 100.000 kroner.

Bikubenfonden indstiftede Kronprinsparrets Priser i anledning af Kronprinsparrets bryllup i 2004. Siden er prisuddelingen blevet afholdt i forskellige danske byer, med undtagelse af prisuddelingen i 2013, der blev holdt i Sydney.

Prisuddelingen har til formål at synliggøre og anerkende den ekstraordinære præstation inden for dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde.

2 nov 21:00
DR1 DR TV

Kronprinsparrets Priser 2019 DR1 DR TV
Underholdning

Tilføj til din kalender 02-11-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen Kronprinsparrets Priser 2019

Årets prisuddeling foregår i år i ODEON i Odense, mens hele showet kan følges på DR1, hvor prisuddelingen sendes live klokken 21.00. I år vil blandt andre Alphabeat, Jada, Claus Hempler og Hjalmer stå for aftenens musikalske indslag

DR1 DR TV
Kilde: DR presse
Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked