Klaus

Årets store julefilm på Netflix hedder Klaus. Animationsfilmen er den første af sin slags fra Netflix, og den er lavet af manden bag succesfilmen ”Grusomme Mig”. Lars Mikkelsen, Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller lægger danske stemmer til Klaus, som kan ses på Netflix fra den 15. november.

Den animerede julekomedie er instrueret af manden bag ’Grusomme Mig’, Sergio Pablos.

Jesper (Jonatan Spang) er postakademiets værste studerende, og som straf bliver han udstationeret på en iskold ø over polarcirklen, hvor de lokale beboere bruger det meste af deres tid på at bekrige hinanden. Netop som Jesper er ved at give op, møder han den lokale lærer Alva (Christiane Schaumburg-Müller), som bliver hans ven og allierede. Han møder også Klaus (Lars Mikkelsen), en mystisk tømrer, der bor alene i en hytte fyldt med håndlavet legetøj. Disse venskaber bringer latteren tilbage til Smeerensburg og skaber et miljø med generøse naboer, magisk lærdom og omhyggeligt ophængte julesokker på kaminhylden.

Video Thumbnail
Klaus | Officiel trailer | Netflix
Årets store julefilm på Netflix hedder Klaus. Animationsfilmen er den første af sin slags fra Netflix, og den er lavet af manden bag succesfilmen ”Grusomme Mig”. Lars Mikkelsen, Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller lægger danske stemmer til Klaus, som kan ses på Netflix fra den 15. november
15 nov 2019 09:00
Netflix

Klaus Netflix
Animation Film, Jule TV

STREAM NU – Klik her

Kilde: Netflix

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button
Close
Close