Kemohjerne – dansk serie i anledning af Knæk Cancer ugen

TV 2s streamingtjeneste TV 2 Play har taget et særligt initiativ i forbindelse med Knæk Cancer ugen, og produceret fiktionsserien ’Kemohjerne’ i fem afsnit. De første to afsnit kan ses på TV 2 PLAY lørdag 19. oktober, og de tre sidste afsnit følger i dagene derefter. Mandag og tirsdag i uge 43 vises alle fem afsnit på TV 2s hovedkanal i den sene aftenflade, mandag fra kl. 23:00.

I Kemohjerne serien møder vi Oliver på 28 år. Han studerer, hygger sig og drikker øl med vennerne, og så er han lige begyndt at date Signe. Han lever kort sagt et ret perfekt liv, da en scanning på Rigshospitalet vender op og ned på alting. Hvad han troede var lidt ondt i ryggen, viser sig at være testikelkræft. Og fra det ene øjeblik til det andet, handler livet ikke længere om, hvad han har, men om alt det, han kan miste: Signe, sig selv – og måske livet.

I hovedrollen som Oliver ses Adam Ild Rohweder, der blandet andet har haft spillet med i filmene ’Skammerens datter’, ’Guldkysten’ og ’Antboy 3’. Olivers far spilles af Jens Jørn Spottag, som også er kendt fra blandt andet ’Sygeplejeskolen’, ’Ser du månen, Daniel’, ’Arvingerne’ og ’Der kommer en dag’.

I serien kan du også opleve skuespillerne Stephanie Nguyen, Ditte Gråbøl, Mathilde Passer, Claus Flygare, Karoline Brygmann m.fl. Serien er produceret af SPLAY ONE for TV 2 og med støtte fra Kræftens Bekæmpelse.

19 okt 2019 20:00
TV 2 Play

Kemohjerne – dansk serie i anledning af Knæk Cancer ugen TV 2 Play
Danske, Drama Serie

Kilde: TV 2 presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button
Close
Close