Keeping Up With the Kardashians

Keeping up with the Kardashians sæson 15

Hayu
aug 6 KL. 00:00

Keeping Up With the Kardashians Hayu
Tilføj til kalender

06-08-2018 00:00:00 Europe/Paris Keeping Up With the Kardashians

Den nye sæson af Keeping Up With The Kardashians, sæson 15, ruller ud på hayu den 6. august.

Hayu

Nu er det igen tid til mange timers solid underholdning, når den nye sæson af Keeping Up With The Kardashians, sæson 15, ruller ud på hayu den 6. august.

Den nye sæson er spækket med det sædvanlige Kardashian drama, når vi følger familien på deres rejse gennem moderskab, søsterskab og alt derimellem.

Tre nye medlemmer af klanen

I sæson 15 er det tid til familieforøgelse i Kardashian-Jenner klanen, da både Khloé og Kylie venter deres første barn, mens Kim venter sit tredje, der bæres af en surrogatmor.

De tre vordende mødre forbereder sig på fødslen af den nye Kardashian-Jenner-West generation med afsløring af køn og, ikke mindst, overdådige baby showers.

Familiekonflikter og velgørende stemmer

Undervejs i sæsonen opstår der dog spændinger mellem de tre ældste søstre, eftersom Kim og Khloé sætter spørgsmålstegn ved Kourtneys drive og prioriteringer, hvilket får Kourtney til at overveje sin loyalitet over for familien.

Kourtney og Kim bringer derudover deres lidenskab for at blive hørt til et helt nyt niveau, når de to søstre tager til Washington for at bruge deres stemmer til fordel for velgørende formål.

Mens Kourtney er fortaler for mere sikre plejeprodukter, så har Kim en mission om at få præsident Donald Trump til at benåde Alice Marie Johnson; kvinden, der blev fængslet på livstid for ikkevoldelig narkotikakriminalitet. Seerne vil opleve, at Kim kæmper for Alices rettigheder, der til sidst fører til hendes frihed.

Kendall fortsætter derudover med at tage modelverdenen med storm, hvilket gør det muligt for hende at nyde de mange lande, som hun rejser til, mens hun finder sit indre barn frem – særligt under sit besøg i det franske.

Kourtney og Scott favner deres ’’new normal’’ ved at lave en forældredeleordning, og Kim reagerer på nogle af Kanyes kontroversielle kommentarer i forbindelse med udgivelsen af hans seneste album.

I mellemtiden bliver konkurrencen nervepirrende, når Kardashian-Jenner-West familien samles for at optage en episode af Celebrity Family Feud, der opfylder en af Kanyes livslange drømme om at optræde i showet. Trods deres meget forskellige holdninger, ved den fasttømrede familie, at de trods alt er bedst, når de er sammen.

Gratis adgang de første 30 dage
Streamingtjenesten hayu er 100 % reality-tv med subscription video-on-demand (SVOD).

De første 30 dages abonnement på tjenesten, som kan nydes på en lang række enheder (Smartphone, tablet, computer og smart TV), er ganske gratis for nye brugere. Abonnementet koster dernæst DKK 49 om måneden uden binding.

Kilde: Hayu presse

Andre aktuelle titler på Hayu

The Real Housewives of Beverly Hills - Sæson 9

The Real Housewives of Beverly Hills

Til februar vender Bravo Media’s The Real Housewives of Beverly Hills tilbage med den helt nye sæson 9, som kan streames eller downloades på hayu real …

13. februar 2019
Del på: