Keeping Up With the Kardashians – sæson 17

| mandag 12. aug, 2019 13:00 | opdateret 12. aug, 2019 kl. 13:46 | 0 Kommentarer
Keeping up with the Kardashians sæson 17

Keeping Up With the Kardashians sæson 17 får premiere på hayu fra 9 .september. Afsnittene kan streames eller downloades samme dag, som de vises i USA.

KUWTK sæson 16 sluttede med Khloés dramatiske opgør med Tristan og veninden Jordyn, og sæsonens sidste afsnit blev da også det mest sete i de seneste tre år af seriens historie.

I Keeping Up With the Kardashians sæson 17 kan vi bl.a. se frem til et gensyn med Khloé, der efter hele episoden med Tristan, som efterlod både hende og resten af familien i chok, sætter sig for at søge nye helende veje i sin uvante tilværelse som dele-forælder. Hele projektet går dog ikke nødvendigvis, som hun havde forudset og ønsket.

Mens Kim i mellemtiden venter på ankomsten af sit fjerde barn, får hun en diagnose, som kan ændre hendes liv for evigt. For Kourtney drejer tilværelsen sig for en stund om hendes runde fødselsdag, mens Kendall, Kylie, Kim og Kris tager deres årlige tur til New York for at være del af Met Gala – der viser sig at blive det til dato mest overdrevne og glamourøse af slagsen!

Som om det ikke var festligheder nok for en hel sæson, så får vi også lov til at se med, når Kylie, i bedste Kardashian-/Jenner-stil, arrangerer en fødselsdag for Khloé, som hun sent vil glemme. Og så mener Kris’ kæreste Corey i øvrigt, at han skal give Scott et par råd med på vejen om forældrerollen, som Scott på ingen måde har bedt om, og som skaber splittelse i familien.

Lige da det lader til, at ingen i familien har lyst til at være i samme rum, planlægger momager Kris en forsoningstur til Wyoming, hvor familien skal drive kvæg, hvilket, hun mener, vil bringe dem tættere på hinanden igen.

Men, for første gang nogensinde i seriens historie, begynder Kim og Khloé at stille spørgsmålstegn ved, om visse familiemedlemmer ikke trækker nok af familiens læs ift. at vise deres liv foran de mange kameraer, der har været en del af familiens liv i mere end et årti, og de truer med drastiske metoder for at slå deres pointe fast.

Endnu engang vil Kardashian-/Jenner klanen dog vise os, at de kan overkomme alle typer modgang, og at mediernes overskrifter ikke altid fortæller hele historien om den kendte families liv.

Keeping Up With the Kardashians sæson 17 får premiere på hayu mandag den 9. september 2019 – samme dag som i USA.

9 sep 2019 00:00
Hayu

Keeping Up With the Kardashians – sæson 17 Hayu
Reality

Kilde: Hayu presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om