Kampen om vores barnebarn - TV 2 Dokumentar

Kampen om vores barnebarn TV 2

TV 2TV 2 TV 2 Play
jun 13 KL. 20:00

Kampen om vores barnebarn - TV 2 Dokumentar TV 2 TV 2 Play
Tilføj til kalender Dokumentar

13-06-2019 20:00:00 Europe/Paris Kampen om vores barnebarn - TV 2 Dokumentar

I april 2016 ser en femårig pige sin højgravide mor og stedfar blive skudt og dræbt på åben gade i en lille landsby på Langeland. Dokumentaren “Kampen om vores barnebarn” kigger på, hvad det er for et system, der tager over, når far er i fængsel, og mor ikke længere lever.

TV 2 TV 2 Play

I april 2016 ser en femårig pige sin højgravide mor og stedfar blive skudt og dræbt på åben gade i en lille landsby på Langeland. Skuddene bliver affyret af pigens far. Få timer senere afleverer politiet pigen hos morderens familie.

Det bliver startskuddet til et årelangt slagsmål. For hvem har egentlig ret til pigen, når mor og stedfar er døde, og far er i fængsel på livstid? Siden drabene har tre sæt bedsteforældre kæmpet om forældremyndigheden over deres barnebarn. Der er nu gået mere end tre år, og myndighederne mangler stadig at træffe en beslutning om pigens fremtid.

Dokumentaren er produceret af Deluca-Dokumentaristen, der har fulgt familien i knap to år.

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

Before I Go to Sleep

Before I Go to Sleep

For ti år siden slog Christine (Nicole Kidman) hovedet i en voldsom trafikulykke, og nu vågner hun op hver morgen uden nogen erindring om den foregåen …

23. juni 2019 TV 2 kl. 21:10

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked