[responsive_menu_pro]

K2 – nyt DR2 kulturprogram med Ane Cortzen

| torsdag 19. sep, 2019 12:30 | 0 Kommentarer
Ane Cortsen DR2 K2 kulturprogram

Ane Cortzen er vært på det nye kulturprogram ’K2’ på DR2 og DRTV, som har premiere søndag. (Foto: DR)

Søndag blænder DR2 op for ’K2’ – et nyt, aktuelt kulturprogram. Ane Cortzen er vært, når tre gæster hver søndag forholder sig til, hvad der er værd at opleve af aktuelle kulturtilbud i hele Danmark lige nu.

På søndag er det sangskriver Annika Aakjær, filminstruktør Fenar Ahmad og kunsthistoriker Bente Scavenius, der diskuterer, hvad det er værd at bruge tiden på inden for kulturen. De har forinden set Sylvester Stallone i actionfilmen ’Rambo 5’, fået lagt deres horoskop hos en astrolog og været på Arken for at se ung, dansk politisk kunst i udstillingen ’Samfundsprognoser’.

’K2’ optages med publikum i den nedlagte kirke og nuværende kultursted Absalon på Vesterbro. – Vi ved, at seerne har savnet et ugentligt, aktuelt kulturprogram. Derfor vil DR2 nu give dem, der elsker kultur, et nyt kulturshow på tv, hvor de kan blive inspireret til selv at gå på opdagelse i aktuelle kulturtilbud i Danmark. Ane Cortzen byder hver uge velkommen til tre spændende, sjove, skæve, seje kulturpersonligheder, der ikke altid er enige, men altid gør os seere – og bestemt også nogle gange hinanden – klogere. De anmelder og diskuterer aktuelle kulturoplevelser og ser også på, hvad det egentlig siger om os som danskere og som samfund lige nu, og hvorfor det rører vores gæster – eller absolut ikke gør, siger Lisbeth Langwadt, der er er programchef for aktualitet, kultur og dokumentar i DR.

’K2’ kan ses på DR2 søndage klokken 22.00 fra den 22. september og fra samme dag klokken 6.00 på DRTV.

22 sep 22:00
DR2 DR TV

K2 – nyt DR2 kulturprogram med Ane Cortzen DR2 DR TV
Kultur

Tilføj til din kalender 22-09-2019 22:00:00 Europe/Copenhagen K2 – nyt DR2 kulturprogram med Ane Cortzen

Søndag blænder DR2 op for ’K2’ – et nyt, aktuelt kulturprogram. Ane Cortzen er vært, når tre gæster hver søndag forholder sig til, hvad der er værd at opleve af aktuelle kulturtilbud i hele Danmark lige nu.

DR2 DR TV
Kilde: DR presse
Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked