Jordskott - sæson 2

jordskott SVT sæson 2
SVT1 C More Play 8 Afsnit Fra søndag 15/10/17 SVT1 kl. 21:00
15-10-2017 21:00:00 Europe/Copenhagen Jordskott - sæson 2

Jordskottt kombinerer den mørke atmosfære og rå realisme, som vi kender fra den moderne skandinaviske krimiserie, men det er krydret med uhyggefornemmelsen af det overnaturlige

SVT1 C More

15. oktober vender den svenske thrillerserie ’Jordskott’ tilbage med en ny sæson. Serien kombinerer den mørke atmosfære og rå realisme, som vi kender fra den moderne skandinaviske krimiserie, men det er krydret med uhyggefornemmelsen af det overnaturlige, hvilket giver serien et ekstra lag og omhyller plottet i en tåge af mystik.

Mystikken fra første sæson er stadig intakt, men i anden sæson kommer vi dybere ned i sindet på hovedkarakteren Eva Thörnblad.

I anden sæson er der gået to år siden handlingen i første sæson udspillede sig. Eva Thörnblad har lagt Silverhöjd bag sig og er flyttet tilbage til Stockholm. Snart bliver hun dog involveret i en mystisk sag, der relaterer sig til hendes fortid, og Eva er tvunget til igen at konfrontere den mytologiske verden, hun ellers havde besluttet at forlade.

Anden sæson består af otte afsnit, alle med danske undertekster. Seriens første og anden sæson kan også følges på C More streamingtjenesten.

Video Thumbnail
Jordskott II - Teaser Trailer

Andre aktuelle titler på C More

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt