I den søde juletid på TV 2

| mandag 25. nov, 2019 07:32 | opdateret 30. nov, 2019 kl. 10:32 | 0 Kommentarer
I den søde juletid TV 2

Foto: Per Arnesen/TV 2

Julen står for døren hos nogle af landets mest hæderkronede konditorier og kreative kageværksteder og TV 2 er igen med i programmet I den søde juletid.

I det første program besøges det berømte Conditori La Glace i indre København. Her planlægger indehaver Marianne Stagetorn Kolos den mest ambitiøse plan nogensinde for udsmykningen i deres julebutiksvinduer. Det er dog ikke uden udfordringer, da de store planer skal føres ud i livet, og pludselig ligner julen mere noget fra en science fiction-film end jul på La Glace.

Vi skal også til Nordjylland. Her har Liv Martine Hansen og Simone Thorup Eriksen fra Kagetid travlt med den 24. og sidste kage til deres store julelagkagebog. Kagen skal nemlig emme af julestemning, men de to ambitiøse kvinder er ikke altid enige om, hvordan den ser ud.

I den søde juletid på TV 2
Julen står for døren hos nogle af landets mest hæderkronede konditorier og kreative kageværksteder og TV 2 er igen med i programmet I den søde juletid. I det første program besøges det berømte Conditori La Glace i indre København. Her planlægger indehaver Marianne Stagetorn Kolos den mest ambitiøse
2 dec 2019 20:35
TV 2 TV 2 Play

I den søde juletid på TV 2 TV 2 TV 2 Play
Reportage

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om