[responsive_menu_pro]

Homecoming – ny Julia Roberts serie har fået premieredato

| fredag 14. sep, 2018 17:33 | 0 Kommentarer

Homecoming er en hjernevridende psykologisk thriller med Julia Roberts i hovedrollen. Serien er instrueret af Sam Esmail (skaberen af MR. ROBOT). Heidi Bergman (Roberts) er sagsbehandler på the Homecoming Transitional Support Center, en institution under Geist-gruppen, et støttecenter, der hjælper soldater i overgangen tilbage til deres civile liv. Walter Cruz (Stephan James) spiller rollen som en af disse soldater, der er ivrig efter at begynde den næste fase af sit liv. Colin Belfast (Bobby Cannavale) fører tilsyn med institutionen og Heidi, og er en ambitiøs forretningsmand, hvis maniske krav peger på tvivlsomme motiver.

Fire år efter har Heidi startet et nyt liv. Hun er flyttet ind hos sin mor (Sissy Spacek) og arbejder som servitrice i en lille by, da en auditør fra Forsvarsministeriet (Shea Whigham) opsøger hende og begynder at stille spørgsmål til, hvorfor hun forlod støttecenteret. Heidi begynder at indse, at der er en helt anden historie bag den historie, hun har fortalt sig selv.

Video Thumbnail
Homecoming Season 1 - Official Trailer | Prime Video
Homecoming er en hjernevridende psykologisk thriller med Julia Roberts i hovedrollen. Serien er instrueret af Sam Esmail (skaberen af MR. ROBOT). Heidi Bergman (Roberts) er sagsbehandler på the Homecoming Transitional Support Center, en institution under Geist-gruppen, et støttecenter, der hjælper s
2 nov 09:00
Amazon Video

Homecoming – ny Julia Roberts serie har fået premieredato (1:10) Amazon
Thriller Serie
10 Afsnit

Tilføj til din kalender 02-11-2018 09:00:00 Europe/Copenhagen Homecoming – ny Julia Roberts serie har fået premieredato

Homecoming, den nye psykologisk thriller med Julia Roberts i hovedrollen, har premiere 2. november på Amazon

Amazon
Kilde: Amazon presse
Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked