[responsive_menu_pro]

Homecoming – ny Julia Roberts serie har fået premieredato

| fredag 14. sep, 2018 17:33 | 0 Kommentarer

Amazon Video På Amazon fredag 02/11 09:00 Thriller Serie

Homecoming er en hjernevridende psykologisk thriller med Julia Roberts i hovedrollen. Serien er instrueret af Sam Esmail (skaberen af MR. ROBOT). Heidi Bergman (Roberts) er sagsbehandler på the Homecoming Transitional Support Center, en institution under Geist-gruppen, et støttecenter, der hjælper soldater i overgangen tilbage til deres civile liv. Walter Cruz (Stephan James) spiller rollen som en af disse soldater, der er ivrig efter at begynde den næste fase af sit liv. Colin Belfast (Bobby Cannavale) fører tilsyn med institutionen og Heidi, og er en ambitiøs forretningsmand, hvis maniske krav peger på tvivlsomme motiver.

Fire år efter har Heidi startet et nyt liv. Hun er flyttet ind hos sin mor (Sissy Spacek) og arbejder som servitrice i en lille by, da en auditør fra Forsvarsministeriet (Shea Whigham) opsøger hende og begynder at stille spørgsmål til, hvorfor hun forlod støttecenteret. Heidi begynder at indse, at der er en helt anden historie bag den historie, hun har fortalt sig selv.

Video Thumbnail
Homecoming Season 1 - Official Trailer | Prime Video
Kilde: Amazon presse

Andre aktuelle titler på Amazon

The Boys Amazon Prime

The Boys – ny vovet og humoristisk superhelteserie

The Boys, som har premiere d. 26. juli 2019 på Amazon Prime Video, er en sjov og respektløs fortolkning af, hvad der sker når superhelte – der er lige …

26. juli 2019

« forrige næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked