Hjem til gården 2018

Hjem til gården 2018

Foto: Lotta Lemche / TV 2

TV 2TV 2 TV 2 Play
mar 21 KL. 20:00

Hjem til gården 2018 (1:10) TV 2 TV 2 Play
Tilføj til kalender Underholdning
10 Afsnit

21-03-2018 20:00:00 Europe/Paris Hjem til gården 2018

Lene Beier åbner gårdspladsen til anden sæson af ‘Hjem til gården’ onsdag 21. marts, hvor 14 nye beboere flytter ind.

TV 2 TV 2 Play

Intet rindende vand, ingen el, ingen fjernvarme og ingen moderne hjælpemidler overhovedet. Det er virkeligheden for de 14 nye beboere, der fra onsdag 21. marts kl. 20.00 flytter sammen i ‘Hjem til gården’ på TV 2 og TV 2 PLAY. Sammen skal de drive gården, som man gjorde det ‘i gamle dage’ – med hverdagspligter som madlavning, rengøring og pasning af gårdens dyr samtidig med, at de skal få fællesskabet til at fungere. Lene Beier er vært, mens mentor er Philip Dam Hansen, som også var med i ‘Hjem til gården’ 2017. Philip giver hver uge beboerne en opgave på gården. Løser de opgaven, får de belønninger, der kan forsøde det ellers så hårde landliv.

Storbonde og tvekamp
Hver uge bliver der udpeget en storbonde. Det er storbonden, der har ansvaret for, at beboerne består ugeopgaven. Storbonden skal samtidig sætte en af de andre beboere i fare, når han eller hun udpeger ugens første-kæmper. Første-kæmperen udpeger en anden-kæmper, og de to skal dyste i ‘Tvekampen’ om at blive på gården. Den, der taber, forlader gården. I sidste program vil kun én beboer stå tilbage, nemlig vinderen af ‘Hjem til gården’. Præmien er 500.000 kroner, der skal bruges på at få en personlig drøm til at gå i opfyldelse.

Mød de medvirkende
De 14 nye beboere – syv kvinder og syv mænd – kommer fra hele landet og har forskellig alder og baggrund. Deres mål med er at flytte ind på gården er også forskellige. Du kan blandt andre møde Lars, der kommer fra Vestegnen. Lars har haft et liv med store svigt, og han har derfor svært ved at stole på nogen. Det håber han, at et ophold på gården kan ændre. Dina på 21 år vil vise, at ungdommen ikke er tabt i sociale medier, men faktisk godt kan leve uden, mens nordjyden Allan er på gården, fordi han er en rigtig ‘gør-det-selv-mand’, og han drømmer om at lære at arbejde uden moderne hjælpemidler.

Fotos: Lotta Lemche/TV 2

Kilde: TV 2

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

Nybyggerne TV 2 2019

Nybyggerne – finalen

Hvem vinder huset til 2,6 millioner kroner?

27. marts 2019 TV 2 kl. 20:55

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked