[responsive_menu_pro]

Hjem til gården – 2019 sæson

| lørdag 02. mar, 2019 09:45 | opdateret 12. maj, 2019 kl. 21:52 | 0 Kommentarer
Hjem til gården 2019 TV 2

'Hjem til gården', sæson 3: 12 kvinder og mænd flytter ind på gården. Lene Beier er vært, og Philip Dam Hansen er mentor og dommer. Foto: Lotta Lemche/TV 2

TV 2TV 2 TV 2 Play På TV 2 søndag 26/05 20:00 Reality

Livet på gården er ved at være forbi, og nu venter finaleugen. Der er fire beboere tilbage, og de er alle spændte på, hvad ugen bringer. Da gården pludselig bliver fuld af de tidligere beboere, der har fået en helt særlig opgave, bliver de fire både rørte og overraskede. To beboere bliver sendt hjem efter en intens og tæt semifinale, og i finalen møder gårdens sidste to beboere hinanden i kamp. En lykkelig vinder tager fra gården – 500.000 kroner og masser af oplevelser rigere.

12 kvinder og mænd flytted ind på gården, hvor de uden at kende hinanden på forhånd skulle få en hverdag til at fungere. De 12 beboere var vidt forskellige, og fællesskabet kom også hurtigt på en alvorlig prøve.

Mød blandt andre præsten Peter, der gerne vil bevise, at en præst kan meget andet end at stå på en prædikestol, mens tryghedsnarkomanen Anna fra København har valgt at flytte ind på gården for at prøve at stå på egne ben. Kristina fra Brønderslev kommer tit til at fylde for meget, og det vil hun gerne arbejde med under sin tid på gården.

Se, hvordan det går, når ‘Hjem til gården’ vender tilbage med tredje sæson.

Ekstraserie på TV 2 PLAY
Samtidig med premieren på tredje sæson lancerer TV 2 søsterserien ‘Ødegården’ – et univers udelukkende for brugere af TV 2 PLAY.

For som noget nyt i ’Hjem til gården’ ryger man ikke hjem lige med det samme, hvis man har tabt tvekampen. I stedet skal taberen af tvekampen prøve kræfter med ‘Ødegården’, et hårdt og primitivt sted, hvor vi fra start følger to tidligere ‘Hjem til gården’-deltagere, Søren fra sæson 1 og Jeppe fra sæson 2.

De skal forsøge at vinde en plads på selve gården, når udskillelsesløbet mod finalen og kampen om den halve million kroner spidser til.

– Vi havde stor succes med den type tilbud med ‘Den unge landmand’ på TV 2 PLAY og kan se, at netop de stærke føljetoner med strejf af reality er noget, der tiltaler streamingpublikummet. ‘Ødegården’ kan ses uafhængigt af ‘Hjem til gården’, men også som et supplement, hvor man kan følge sine favoritters videre færd efter tvekampene, siger Thomas Richardt Strøbech.

Her er de 12 deltagere i Hjem til gården 2019

Fotos: Lotta Lemche/TV 2

Kilde: TV 2

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

otte dage til månen tv 2

8 dage – til Månen og tilbage igen

BBC-dokumentaren om historien om Apollo 11, blandt andet via hidtil hemmeligholdte lydoptagelser fra cockpittet og flotte rekonstruktioner.

21. juli 2019 TV 2 kl. 23:20

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked