Hjem til Gården 2017 – ny programserie på TV 2

hjem til gården tv2 Foto: Lotta Lemche/TV 2
TV 2TV 2 TV 2 Play mandag 20/03 TV 2 kl. 20:00
20-03-2017 20:00:00 Europe/Copenhagen Hjem til Gården 2017 – ny programserie på TV 2

14 personer afprøver drømmen om ‘det simple liv’, når de flytter ind på en primitiv gård, der hverken har el eller rindende vand.

TV 2 TV 2 Play

Du læser om Hjem til Gården sæson 1 fra 2017.

Vil du læse om den nye 2018 udgave så klik her.

Hjem til gården er en ny programserie på TV 2, der sætter fokus på det simple liv. ‘Hjem til gården’ har premiere mandag 20. marts klokken 20.00 på TV 2. Du kan også se programmet på TV 2 PLAY.

14 personer afprøver drømmen om ‘det simple liv’, når de flytter ind på en primitiv gård, der hverken har el eller rindende vand. De skal i fællesskab få en hverdag som selvforsynende til at fungere.

Udover de udfordringer, som beboerne møder i driften af gården, konkurrerer de mod hinanden.

Hver uge skal en storbonde udpege en førstekæmper, som sættes i fare. Førstekæmperen udpeger herefter en andenkæmper, og de to rykker en nat i hver sin hytte.

Næste dag mødes de på kamppladsen, hvor de foran resten af gårdens beboere kæmper i en disciplin, som andenkæmperen har valgt. Taberen skal med det samme forlade gården, men sætter dog sit sidste aftryk i konkurrencen ved at vælge næste uges storbonde..

Deltagerne kæmper om at vinde 500.000 kroner og i program 10 står én tilbage som vinder i programmet der er optaget over 40 dage.

Lene Beier og Philip Dam Hansen hjem til gården

Lene Beier og Philip Dam Hansen er hhv. vært og mentor i ‘Hjem til gården’.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

38-årige Lene Beier er vært på programmet.  Det er en kærlighedserklæring til landet og det simple liv. Vores bedsteforældre kunne jo sagtens leve uden mobiltelefoner og internet, men den slags færdigheder har vi glemt nu, siger hun om programmet.

I det første program ankommer de 14 beboere til gården, og de nye, primitive omgivelser overrasker nogle af beboerne. Gårdens dyr gør et stort indtryk på københavneren Navid og vegetaren Frederik. Beboerne skal beslutte sig for, hvem der får den magtfulde storbonde-titel, og så får de også besøg af deres mentor, bondemanden Philip, der har en ugeopgave til dem, som de skal løse i fællesskab.

Deltager i Hjem til Gården 2017 på TV 2

Video Thumbnail

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt