Himmelsdalen - se trailer til ny C More serie med Matthew Modine

himmelsdalen c more

C More Play
maj 30 KL. 21:00

Himmelsdalen - se trailer til ny C More serie med Matthew Modine (1:8) C More
Tilføj til kalenderThriller Serie
8 Afsnit

30-05-2019 21:00:00 Europe/Paris Himmelsdalen - se trailer til ny C More serie med Matthew Modine

Josefin Asplund fra Vikings og Matthew Modine fra Stranger Things spiller hovedrollerne i C Mores nye thrillerserie Himmelsdalen som har premiere 30. maj

C More
Se flere Sendetider - Klik her

Josefin Asplund fra Vikings og Matthew Modine fra Stranger Things spiller hovedrollerne i C Mores nye thrillerserie Himmelsdalen som har premiere 30. maj med de første to episoder af i alt 8.

Himmelsdalen er en psykologisk thriller om de enæggede tvillinger Siri og Helena (begge spillet af Josefin Asplund), der blev adskilt som børn. Flere år senere bliver Helena tilbudt at hilse på Siri på et lækkert resort, Himmelsdalen, i de italienske alper. Først er hun tilbageholdende, men ser det snart som en mulighed for et spændende afbræk fra sin triste tilværelse hjemme i svenske Västerås.

Da Helena vågner op dagen efter sin ankomst, er Siri væk, og Helena indser hurtigt, at der ikke er tale om et resort, men derimod et sted hvor der forskes i og eksperimenteres med psykisk syge mennesker. Siri har forladt Himmelsdalen – og Helena befinder sig nu i et levende mareridt, hvor ingen er, hvad de giver sig ud for, og hvor alle tror, at hun er den manipulerende, voldelige og syge søster, Siri.

Josefin Asplund er blandt andet kendt for sin rolle som Astrid i den populære serie Vikings og beskriver arbejdet med Himmelsdalen som decideret udmattende, fordi hun spiller to karakterer.

– Det har været en drøm at spille to karakterer, som er helt forskellige, og jeg har aldrig tidligere arbejdet så hårdt på en opgave som denne. Det har været en fantastisk udfordring både mentalt og fysisk, siger Josefin Asplund og tilføjer:

– Jeg tror, at folk vil kunne lide de underlige karakterer og den mørke klaustrofobiske tone, som gennemsyrer serien.

Det svenske stjerneskud bliver flankeret af Matthew Modine, som er kendt fra blandt andet serien Stranger Things og Stanley Kubricks legendariske Full Metal Jacket. Den snart 60-årige amerikaner spiller rollen som direktør for forskningscenteret Himmelsdalen.

– Det var magisk at filme i Rom og Levico Terme med hele holdet, siger Matthew Modine om Himmelsdalen, som er produceret af Yellowbird for C More og svensk TV4 i samarbejde med TMG (Tele München Gruppe) og Fabula Pictures. Manuskriptet er skrevet af Charlie Fletcher og er baseret på bogen af samme navn af forfatteren Marie Hermansson.

Rollelisten tæller desuden navne som Richard Brake (Doom, Kingsman. The Secret Service), Lorenzo Richelmy (Marco Polo), Agnieszka Grochowska (In Darkness), Philip Arditti (Kiss me first, Black Earth Rising) og Barbara Marten (Casualty,Walking The Dead).

Himmelsdalen er hovedsageligt indspillet i de italienske alper, Dolomitterne.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her
Video Thumbnail
C MORE | Himmelsdalen
Kilde: C More

Andre aktuelle titler på C More

Kaptajn Underhyler

Tegnefilmen Kaptajn Underhyler (23/6) handler om to venner i 4. klasse, der en dag hypnotiserer skoleinspektøren til at tro, at han er tegneseriehelte …

23. juni 2019

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked