Himmelsdalen

Josefin Asplund fra Vikings og Matthew Modine fra Stranger Things spiller hovedrollerne i C Mores nye thrillerserie Himmelsdalen som har premiere 30. maj med de første to episoder af i alt 8.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her
Himmelsdalen er en psykologisk thriller om de enæggede tvillinger Siri og Helena (begge spillet af Josefin Asplund), der blev adskilt som børn. Flere år senere bliver Helena tilbudt at hilse på Siri på et lækkert resort, Himmelsdalen, i de italienske alper. Først er hun tilbageholdende, men ser det snart som en mulighed for et spændende afbræk fra sin triste tilværelse hjemme i svenske Västerås.

Da Helena vågner op dagen efter sin ankomst, er Siri væk, og Helena indser hurtigt, at der ikke er tale om et resort, men derimod et sted hvor der forskes i og eksperimenteres med psykisk syge mennesker. Siri har forladt Himmelsdalen – og Helena befinder sig nu i et levende mareridt, hvor ingen er, hvad de giver sig ud for, og hvor alle tror, at hun er den manipulerende, voldelige og syge søster, Siri.

Matthew Modine er kendt fra blandt andet serien Stranger Things og Stanley Kubricks legendariske Full Metal Jacket. Den snart 60-årige amerikaner spiller rollen som direktør for forskningscenteret Himmelsdalen.

Himmelsdalen er hovedsageligt indspillet i de italienske alper, Dolomitterne.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her
Video Thumbnail
C MORE | Himmelsdalen
Josefin Asplund fra Vikings og Matthew Modine fra Stranger Things spiller hovedrollerne i s nye thrillerserie Himmelsdalen som har premiere 30. maj med de første to episoder af i alt 8. Himmelsdalen er en psykologisk thriller om de enæggede tvillinger Siri og Helena (begge spillet af Josefin Asplund
30 maj 2019 21:00
C More Play

Himmelsdalen (1:8) C More
Thriller Serie
8 Afsnit

Kilde: C More

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button
Close
Close