Hidden – Den Førstefødte

Hidden – Den Førstefødte

Izabella Scorupco

Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
feb 1 KL. 00:00

Hidden – Den Førstefødte (1:8) Viaplay
Tilføj til kalenderThriller Serie
8 Afsnit

01-02-2019 00:00:00 Europe/Paris Hidden – Den Førstefødte

Hidden – Den Førstefødte er en urban fantasy thriller i otte dele der vises eksklusivt på Viaplay. Serien, har blandt andet danske Alexandre Willaume samt Izabella Scorupco og August Wittgenstein på rollelisten.

Viaplay

Hidden – Den Førstefødte er en urban fantasythriller med et spændende mix af det paranormale, hårdtslående realisme og psykologisk drama. Serien, som blandt andre har danske Alexandre Willaume samt Izabella Scorupco og August Wittgenstein på rollelisten, får eksklusiv premiere på Viaplay den 1. februar.

Intet er, hvad det ser ud til. Mørke hemmeligheder, skjulte identiteter og overnaturlige kræfter spiller sammen, og en hemmelig verden udfolder sig i et mørkt og regnfuldt Stockholm. Sådan er scenariet i Hidden – Den Førstefødte, en Viaplay Original som får eksklusiv premiere den 1. februar.

“Vi glæder os til at præsentere seerne for Hidden – Den Førstefødte, som er en serie med en helt unik stemning. Seerne kan se frem til en heftig cocktail af biljagter, dueller over byens tage, overnaturlige evner, hemmelige samfund og krigerklaner. Det futuristiske univers og de både skæve og powerfulde karakterer skaber en fortælling, hvor man føler sig hensat til en helt anden verden,” siger Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals hos Viaplay.

Hidden – Den førstefødte er en fortælling om ikke at passe ind i det normale samfunds rammer. I serien følger man en overmenneskelig race, der har levet iblandt os i hemmelighed siden oldtiden. Nogle er ekstremt stærke, andre er utroligt intelligente, og nogle har usædvanligt forhøjede sanser. Nogle er opmærksomme på deres arv, andre ikke. Men fælles for alles kræfter er, at de har en mørk side.

I de bærende roller kan man fra Danmark opleve Alexandre Willaume (Last Kingdom, Tomb Raider) som den sorgløse vagabond Maersk, der har sluttet sig til den skjulte verden. Desuden kan man glæde sig til et gensyn med den svenske stjerne Izabella Scorupco (Goldeneye) og internationalt anerkendte August Wittgenstein (Das Boot, The Crown). August Wittgenstein spiller Jonas, hvis liv vendes på hovedet efter en alvorlig ulykke. Han begynder herefter at søge efter sandheden om sin egen identitet, uvidende om at stærke kræfter er på jagt efter ham. Langsomt trækkes han ind i et dystert netværk af mystik og rituelle mord.

STREAM NU – Klik her
Video Thumbnail
Hidden - Førstefødte | A Viaplay Original | Official Trailer
Kilde: Viaplay presse

Andre aktuelle titler på Viaplay

Hotel Artemis

Los Angeles 2028. Hotel Artemis er et hemmeligt og eksklusivt hospital for kriminelle medlemmer.

30. april 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked