[responsive_menu_pro]

Herrens Veje

| søndag 14. okt, 2018 08:50 | opdateret 15. okt, 2018 kl. 7:46 | 0 Kommentarer
herrens veje DR1

Foto: Tine Harden

Den prisbelønnede tv-serie ’Herrens Veje’ vender tilbage med præstefamilien Krogh, som er blevet forandret af den voldsomme begivenhed, der afsluttede sæson ét.

Det lille, nye menneske i familien – Augusts og Emilies søn, Anton – er det lyspunkt, der binder dem sammen. Men der er også mange sår, der skal heles. Lige under overfladen lurer hemmeligheder og løgne, der truer med at splitte familien ad.

Halvandet år efter Augusts død forsøger familien Krogh at finde tilbage til hverdagen – hver især med helt forskellige strategier. Emilie har lagt afstand til kirken og besluttet, at hendes og Augusts lille søn skal navngives. Det vækker ikke ligefrem begejstring hos Johannes, for i familien Krogh bliver man døbt. Samtidig står Augusts gamle kirke over for en lukning. Det vækker ekstra mange følelser hos Johannes, som føler, at kirken er det eneste, der er tilbage efter August.

Anden sæson er en bevægelse fra mørket mod lyset – fra at være splittede til igen at finde sammen som en familie. Karaktererne søger en ny mening med tilværelsen og finder den måske, hvor de mindst ventede den. Hvor første sæson endte i døden, søger anden sæson i bibelsk forstand genopstandelsen. Det bliver en dramatisk rejse mod lyset, og Herrens Veje II handler om at vende tilbage til livet; at overvinde døden og forstå, at vi ikke er skabt til at hele os selv, vi er skabt til at hele hinanden.

”I ‘Herrens Veje II’ tager vi både almenmenneskelige følelser og eksistentielle spørgsmål om tro og tvivl op, og vi håber, at det vil give anledning til debat. Det er efter min mening en oplagt opgave for en søndagsdramaserie på DR at tage livtag med vanskelige emner gennem fiktionen, uden nødvendigvis at komme med svarene. Dem skal seerne selv reflektere over. Det giver vi mulighed for med anden sæson af Herrens Veje, hvor vi gerne vil diskutere skyld, tilgivelse og hemmeligheder og løgne indenfor familien,” fortæller Adam Price, der er hovedforfatter på både første og anden sæson af ‘Herrens Veje’.

Sæson 2 er i 10 afsnit.

Video Thumbnail
Herrens Veje sæson 2 | Trailer | DR1
Den prisbelønnede tv-serie ’Herrens Veje’ vender tilbage med præstefamilien Krogh, som er blevet forandret af den voldsomme begivenhed, der afsluttede sæson ét. Det lille, nye menneske i familien – Augusts og Emilies søn, Anton – er det lyspunkt, der binder dem sammen. Men der er også mange sår, der
14 okt 2018 20:00
DR1 DR TV

Herrens Veje (1:10) DR1 DR TV
Dansk, Drama Serie
10 Afsnit

Kilde: DR presse
Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked