Here and Now - ny HBO serie

here and now hbo nordic
*HBO Nordic 10 Afsnit Fra mandag 12/02
12-02-2018 00:00:00 Europe/Copenhagen Here and Now

True Blood og Six Feet Under skaberen, Alan Ball. klar med nye HBO Serie med  Holly Hunter og Tim Robbins på rollelisten

HBO Nordic

Here and Now er en ny dramaserie fra Oscar- og Emmy-vinderen Alan Ball (Six Feet Under og True Blood) med Oscar- og Golden Globe-vinderen Tim Robbins og Oscar-, Emmy- og Golden Globe-vinderen Holly Hunter i de bærende roller.

Serien er en provokerende og sort humoristisk skildring af den polariserede amerikanske kultur, som den opleves af en progressiv, multietnisk familie.

Tim Robbins spiller filosofiprofessoren Greg Bishop, der sammen med hustruen Audrey (Holly Hunter) har tre adopterede børn fra henholdsvis Somalia (Jerrika Hinton), Vietnam (Raymond Lee) og Colombia (Daniel Zovatto) samt et biologisk barn (Sosie Bacon). Den tilsyneladende perfekte familie har i virkeligheden mange ar på sjælen, og da det ene barn pludselig begynder at se ting, andre ikke kan se, eskalerer problemerne. Er det en psykisk sygdom? Eller noget andet? Greg begynder at sætte spørgsmålstegn ved sit liv, dets formål og den verden han lever i. Samtidig bliver forholdet til hustruen Audrey mere og mere anstrengt og får hans angstsygdom til at blusse op.

Serien er produceret af Alan Ball, Peter Macdissi og David Knoller og består af 10 episoder.

Video Thumbnail
Here and Now: Trailer

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming

Privacy Preference Center

Luk din konto?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?