HBO Nordics første nordiske serie – GÖSTA

| torsdag 16. maj, 2019 10:24 | opdateret 01. jul, 2019 kl. 9:20 | 0 Kommentarer
Gösta HBO Nordic

Gösta er Lukas Moodyssons allerførste tv-serie. På premieredagen den 1. juli frigives de første fire episoder, og i de efterfølgende fire uger udkommer der to nye episoder hver mandag.

Gösta er en 28-årig børnepsykolog, som får sit første job i en flække i Småland. Han flytter fra Stockholm og lejer en hytte ude i skoven. Göstas ønske er at være verdens flinkeste menneske og hjælpe alle, han møder på sin vej. Nogle gange går det godt, andre gange knap så godt…

Lukas Moodysson har skrevet og instrueret alle seriens 12 episoder. Hver episode varer 30 minutter.

I hovedrollen som Gösta finder man Vilhelm Blomgren. Göstas kæreste, Melissa, spilles af Amy Deasismont, og Göstas far spilles af Mattias Silvell. Clara Drake spiller Göstas BUP-patient, Saga, og i rollen som Göstas mor finder man Regina Lund. Elisabet Carlsson spiller Göstas kollega, Nidhal Fares spiller Göstas logerende, Hussein, og Gustav Berg spiller Göstas ven, Jonas.

Gösta er HBO Europes første originale, nordiske serie. Serien er produceret af Lars Jönsson og Memfis Film. Hanne Palmquist, Steve Matthews og Antony Root er executive producenter for HBO.

Video Thumbnail
HBO Nordic: GÖSTA teaser trailer (DK)
Gösta er Lukas Moodyssons allerførste tv-serie. På premieredagen den 1. juli frigives de første fire episoder, og i de efterfølgende fire uger udkommer der to nye episoder hver mandag. Gösta er en 28-årig børnepsykolog, som får sit første job i en flække i Småland. Han flytter fra Stockholm og lejer
1 jul 2019 09:00
*HBO Nordic

HBO Nordics første nordiske serie – GÖSTA (1:8) HBO Nordic
Komedie Serie
8 Afsnit

Kilde: HBO Nordic Presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om