Hassel - ny Viaplay originalserie

viaplay hassel
Stream med Viaplay - Bestil her fredag 08/09
08-09-2017 00:00:00 Europe/Copenhagen Hassel

“Hassel” beskrives som en realistisk, nuanceret og usminket thrillerserie på 10 episoder.

Viaplay

Viaplay har sat en premieredato på deres nye originalserie, Hassel.

“Hassel” beskrives som en realistisk, nuanceret og usminket thrillerserie på 10 episoder og den får premiere 8. september på tjenesten. Serien er løst baseret på den ikoniske politimand Roland Hassel, som er hovedpersonen i 29 bøger skrevet af den svenske forfatter Olov Svedelid.

I første sæson følger vi Roland Hassel og hans kolleger i kampen mod den stadig tiltagende og voldelige kriminalitet i Stockholm. Da Hassels chef og mentor brutalt myrdes på gaden, bliver Hassel pludselig trukket ind i en hensynsløs verden med magt, penge og korruption – en gråzone, hvor intet er, som det ser ud og alt synes at hænge sammen. Jo tættere Hassel kommer på sandheden, desto farligere bliver det for hans familie. Der findes en udvej for Hassel, men det betyder også at han vil blive tvunget til at krydse alle moralske grænser.

I andre roller ses blandt andre:
Aliette Opheim som spiller Roland Hassels kone Daniela Bergman, hans fjorten-årige steddatter Vida Bergman spilles af Wilma Lidén. Stina Ekblad og Tomas Laustiola i rollerne som Marianne og Yngve Ruda, Shanti Roney som Thomas Meyer og Nana Blondell som Eira Lindhe.

Video Thumbnail
Hassel | A Viaplay Original | Teaser 2

Andre aktuelle titler på Viaplay

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming