[responsive_menu_pro]

Hap and Leonard

| tirsdag 06. mar, 2018 11:22 | opdateret 30. mar, 2018 kl. 9:44 | 0 Kommentarer

Det prisnominerede krimidrama Hap and Leonard vender tilbage med sæson 3. Mere action. Flere grin. Der er dog næppe så meget at grine af, når akutlægen Mary er tilbage i 2 sæson af den prisbelønnede dramaserie Mary Kills People. Det hele sker på C More i marts.

Joe R. Lansdales bøger om Hap og Leonard har i lang tid haft kultstatus. Derfor var det også oplagt, at det umage par fik deres egen tv-serie i 2016, hvor de viser en fælles front mod kriminelle i texasflækken LaBorde. Militærnægteren og den tidligere straffefange Hap (James Purefoy) og den homoseksuelle Vietnamveteran Leonard (Michael K. Williams), er nu stærkt tilbage i 3 sæson af Hap and Leonard.

Da Florida Grange (Tiffany Mack) forsvinder i den klaninficerede by Grovetown, drager Hap og Leonard af sted for at finde hende. Hap og Leonard bevæger sig ind i en uforudsigelig verden og må deale med mange forskellige typer – den ene mere hårdkogt end den anden – bl.a. en tilsyneladende korrupt sherif og lederen af de Hvide Riddere. I det østlige Texas nærmer en storm af bibelske dimensioner sig med raske skridt, samtidig med at Hap og Leonard har deres hyr med at finde frem til Florida, før klanen gør det. Drengene erfarer, at det ikke altid er de gode, der vinder – og at ingen kan slå Moder Natur.

Video Thumbnail
Hap and Leonard‏ Season 3 Promo
Det prisnominerede krimidrama Hap and Leonard vender tilbage med sæson 3. Mere action. Flere grin. Der er dog næppe så meget at grine af, når akutlægen Mary er tilbage i 2 sæson af den prisbelønnede dramaserie Mary Kills People. Det hele sker på C More i marts. Joe R. Lansdales bøger om Hap og Leona
9 mar 00:00
C More Play

Hap and Leonard (1:6) C More
Action, Drama Serie
6 Afsnit

Tilføj til din kalender 09-03-2018 00:00:00 Europe/Copenhagen Hap and Leonard

Det prisnominerede krimidrama Hap and Leonard vender tilbage med sæson 3. Mere action. Flere grin.

C More
Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked