[responsive_menu_pro]

Hap and Leonard

| tirsdag 06. mar, 2018 11:22 | opdateret 30. mar, 2018 kl. 9:44 | 0 Kommentarer

C More Play På C More fredag 09/03 00:00 Action, Drama Serie

Det prisnominerede krimidrama Hap and Leonard vender tilbage med sæson 3. Mere action. Flere grin. Der er dog næppe så meget at grine af, når akutlægen Mary er tilbage i 2 sæson af den prisbelønnede dramaserie Mary Kills People. Det hele sker på C More i marts.

Joe R. Lansdales bøger om Hap og Leonard har i lang tid haft kultstatus. Derfor var det også oplagt, at det umage par fik deres egen tv-serie i 2016, hvor de viser en fælles front mod kriminelle i texasflækken LaBorde. Militærnægteren og den tidligere straffefange Hap (James Purefoy) og den homoseksuelle Vietnamveteran Leonard (Michael K. Williams), er nu stærkt tilbage i 3 sæson af Hap and Leonard.

Da Florida Grange (Tiffany Mack) forsvinder i den klaninficerede by Grovetown, drager Hap og Leonard af sted for at finde hende. Hap og Leonard bevæger sig ind i en uforudsigelig verden og må deale med mange forskellige typer – den ene mere hårdkogt end den anden – bl.a. en tilsyneladende korrupt sherif og lederen af de Hvide Riddere. I det østlige Texas nærmer en storm af bibelske dimensioner sig med raske skridt, samtidig med at Hap og Leonard har deres hyr med at finde frem til Florida, før klanen gør det. Drengene erfarer, at det ikke altid er de gode, der vinder – og at ingen kan slå Moder Natur.

Video Thumbnail
Hap and Leonard‏ Season 3 Promo

Andre aktuelle titler på C More

The Brink C More

The Brink – prisnominerede dokumentarfilm om tidligere Trump chefstrateg

Den amerikanske præsident Donald Trump er på vej til sit første besøg i Danmark, men allerede dagen inden hans ankomst blænder C More op for den prisn …

1. september 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked