Gåsmamman / Den røde enke – sæson 4

Den røde enke sæson 4 består af 8 episoder og får premiere med to episoder den 7. november. Herefter udkommer der to nye episoder hver torsdag.

De nye afsnit af Den røde enke (Gåsmamman) (7/11) starter med at Sonja (Alexandra Rapaport) vågner op efter at have ligget i koma i seks måneder. Endnu et mordforsøg på hende på hospitalet åbner hendes øjne for, at faren langt fra er ovre, idet det colombianske kartel vil hende til livs. For at kunne betale sin gæld, dykker Sonja dybere ned i den kriminelle verden. Varm op med de tre første sæsoner, inden man kaster sig over, hvad der tegner til at blive den hidtil mest dramatiske og actionfyldte sæson.

– Den nye sæson af ’Den røde enke’ bliver seriens mest dramatiske og brutale, hvor seerne bliver kastet rundt mellem håb og fortvivlelse. Gennem årene er jeg blevet meget engageret i karakteren Sonja og jeg har grædt både foran og bag kameraet, siger Alexandra Rapaport.

I den fjerde sæson af det anerkendte actiondrama kommer der flere nye skuespillere til, herunder Joakim Nätterqvist, Molly Nutley og David Nzinga.

Molly Nutlely (bryllup, begravelse og dåb) spiller rollen som Gustavs nye kæreste Amina, der har et stærkt engagement i menneskerettighedsspørgsmål.

I hovedrollerne ser vi lige som før Alexandra Rapaport, Christian Svensson, Anja Lundqvist, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow, Edvin Ryding og Grynet Molvig.

Video Thumbnail
Gåsmamman 4 | Trailer | Premiär 7/11 på C More
Den røde enke sæson 4 består af 8 episoder og får premiere med to episoder den 7. november. Herefter udkommer der to nye episoder hver torsdag. De nye afsnit af Den røde enke (Gåsmamman) (7/11) starter med at Sonja (Alexandra Rapaport) vågner op efter at have ligget i koma i seks måneder. Endnu et m
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button