[responsive_menu_pro]

Fuhlen og Mandel Går All-In

| tirsdag 28. maj, 2019 12:12 | 0 Kommentarer
Fuhlen og Mandel Allin Xee

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film På Xee torsdag 25/07 00:00 Comedy / Talk

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram. De to værter garanterer, at ligegyldigt om man er sportsfan eller ej, vil man aldrig kede sig i selskab med dem.

David Mandel er vild med sport, men hans gode ven og medvært Christian Fuhlendorff er pænt ligeglad med sport. David tager derfor Christian med ud på en episk rejse i amerikanske sportsgrene i et stædigt forsøg på at tænde hans passion. David Mandel har valgt amerikansk sport, fordi alt “Over there” jo er større og vildere. Derfor får han lokket Christian med til USA, hvor de med skæv humor og oprigtig nysgerrighed møder fanatiske fans og fantastiske spillere fra de største sportsgrene i Amerika: Amerikansk fodbold, basketball, baseball, ishockey, fodbold og Nascar.

Man kan blandt andet se frem til at de to besøger New York Yankees og den amerkanske baseball-serie. Yankees er et af de mest kendte sportsbrands i verden. Og så ser de på kvaliteten af amerikansk soccer og ikke mindst fankulturen. David lader også Fuhlendorff møde NHL-stjernen Nikolaj Ehlers i Winnipeg Jets, hvor de ikke slipper for at tage skøjter på selv. Man kan også se frem til både basketball med LA Lakers og Nascar i serien.

Kilde: Xee presse

Andre aktuelle titler på Xee YouSee

Suits sæson 9 Xee

Suits – sæson 9 ekslusiv premiere på Xee

 Xee har eksklusiv dansk premiere på Suits sæson 9 den 22. juli, kun få dage efter premieren i USA.

22. juli 2019 Xee kl. 22:00

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked