[responsive_menu_pro]

Fred til Lands – ny dansk DR serie starter 6. oktober

| mandag 09. sep, 2019 14:54 | 0 Kommentarer
Fred til Lands DR1 serie

’Fred til lands’ er en psykologisk thriller-serie, der udspiller sig i den danske provinsby Ebberup. På overfladen er byen som de fleste andre små hyggelige provinsbyer, man finder rundt omkring i landet. Lokalmiljøet i Ebberup er bygget op omkring fællesskabet, skolen og Ballings kyllingefarm, hvor otte millioner kyllinger hvert år lever og dør. Det er landbrug, der møder industri – i en civilisation, der prøver at tæmme naturen.

Ebberup er ikke alverden, men for de mennesker der bor her, er det et hjem. Her har de bosat sig i håbet om at finde et liv, som måske ikke er perfekt, men som er godt. De fleste af byens indbyggere bærer med sig mindet om en tid, der var mere uskyldig; hvor sommeraftenerne var uendelige, hvor livet var lyst og man ikke skulle bekymre sig om finanskriser, global opvarmning og terror. Hvor man ikke skulle bekymre sig om Mike.

Mike er den lokale plageånd. En ung mand, som terroriserer byen og optræder uden grænser, uden moral. Som har dræbt en uskyldig dreng og er sluppet afsted med det. I hvert fald indtil seriens første afsnit, hvor fem indbyggere mødes. Fem meget forskellige mænd og kvinder med den ene ting til fælles, at Mike er ved at ødelægge deres liv. De beslutter at forsøge at gennemføre det perfekte mord, der kan fordrive ondskaben fra Ebberup og føre dem tilbage til en bedre tid.

Morten Hee Andersen spiller Mike i serien. Mike er byens bølle, som terroriserer byens beboere og som tilsyneladende er sluppet afsted med at have slået en uskyldig dreng ihjel.

På rollelisten optræder også Dar Salim, der spiller en mand, som efter bedste evne har integreret sig i det lille samfund. Også Lene Maria Christensen er med i serien.

6 okt 20:00
DR1 DR TV

Fred til Lands – ny dansk DR serie starter 6. oktober DR1 DR TV
Dansk, Thriller Serie

Tilføj til din kalender 06-10-2019 20:00:00 Europe/Copenhagen Fred til Lands – ny dansk DR serie starter 6. oktober

DR’s nye søndagsdrama Fred til Lands er en psykologisk thriller-serie, der udspiller sig i den danske provinsby Ebberup. Premiere 6. oktober

DR1 DR TV
Kilde: DR
Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked