Forsvundet

| torsdag 19. okt, 2017 12:14 | 13 Kommentarer

Tyske ARD har søndag aften premiere på en miniserie med titlen Forsvundet. Handlingen udspiller sig i Forstenau, en lille by ved grænsen til Tjekkiet. Det er en by, der ved første øjekast virker søvnig og provinsiel, men viser sig at være et brændpunkt for narkotikasmugling over grænsen.

Michelle Grabrowski at følge med i, hvad der foregår i sin 19-årige datter Janines liv, efter at hun er flyttet hjemmefra og bor for sig selv. Derfor aner Michelle ikke sine levende råd, da Janine på sin 20-års fødselsdag forsvinder sporløst.

Det viser sig, at den lokale pusher, Tarik, er involveret i en narkohandel med Janine og to af hendes venner, og at en pakke med metamfetamin fra Tjekkiet også er forsvundet.

Mens Michelle leder efter sin datter, leder de unge mennesker efter den forsvundne pakke. Allerede nu sidder der nemlig utålmodige, agressive storkunder og ånder dem i nakken. Det kan nemt blive blodigt.

Se serien med danske undertekster.

Video Thumbnail
Forsvundet // Trailer
Michelle Grabowskis 19-årige datter er forsvundet, og politiet skjuler noget i sagen. Se den 4-delte miniserie på ARD. http://www.nabolandskanalerne.dk/serier/spaendingsserie/22-10-2017/forsvundet
22 okt 2017 21:45
ARD

Forsvundet (1:4) ARD
Serie
4 Afsnit

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

13
Kommentarer

for at kommentere
7 Kommentartråde
6 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
parabolgutten returns

Det er en fin ide med de danske tekster. Men hvorfor er de brændt fast i billedet??? Det er VILDT irriterende for os som ser tysk tv for at lære tysk. Så får man oversættelsen i hovedet hele tiden, også selvom man sætter tyske tekster fra tekst oveni.

På svensk og norsk tv kan man slå det fra, men ikke på tysk. Hvor skal man henvende sig, hvis man vil prøve at have det lavet om? Det må være et spørgsmål om teknisk opsætning.

parabolgutten returns

Via parabol er man heldigvis fri for det. Men er det samme signal til alle kabeludbyddere eller er det kun yousee indbrænder teksten?

Per M

Selv har jeg kun hørt om at Yousee gør det, så jeg ved det ikke med de andre kabel-tv udbydere.
Men typisk ser jeg også kun Tysk tv via parabolen, bla. også fordi at billede kvaliteten er en del højere på ARD, ZDF og NDR.

Hos Stofa kan danske tekster på nabolandskanalerne slås til og fra.

parabolgutten returns

Hvornår bliver det muligt at skifte kabeludbyder? så kunne jeg finde på at skifte pga. det. Man kan næsten aldrig se nogen dokumentarudsendelse på ARD/Das Erste uden at få det ødelagt af dansk oversættelse. Gid man kunne få parabol – så kunne man også se en masse andre tyske kanaler OG i HD. Ved Yousee kan man hygge sig med 3sat/arte i gammeldags SD, som selv ikke sendes i det tyske DVB-T net. Nå undskyld mit halvsure udbrud, det irriterer mig bare en hel del. Godt at der gøres noget for at folk ser de tyske kanaler via dansk tekst,… Læs mere »

Per M

Det kan kun din antenneforening eller beboerforening der er hvor du bor svare på, om hvornår et evt. skift til en anden kabel udbyder kan komme på tale, for det kommer an på den kontrakt at de har indgået. På det tidspunkt hvor man nærmer sig at kontrakten udløber, her skal det så op til afstemning blandt beboerne om de vil fortsætte med den nuværende leverandør eller skifte til en anden. Her i området hvor jeg bor er de bare så fleksible, at det er tilladt at sætte både paraboler og antenner op, hvis man ikke ønsker at være kabel-tv… Læs mere »

parabolgutten returns

jeg har selv indgået en kontrakt med Yousee, der var ikke noget i lejligheden da jeg flyttede ind. Var med teknikeren nede i kælderen og finde skabet. Har ikke hørt om noget beboerforening og der er ikke nogen antenneforening, det er ren Yousee. Giver det mening?

Per M

Det er forståeligt at der ikke var noget signal da du flyttede ind, for den aftale opsagde den tidligere beboer da ved kommende flyttede og så blev der slukket for signalerne til lejligheden nede i kælderen af en teknikker. Men det skulle være yderst besynderligt, hvis at eks. både Yousee og Stofa kan levere kabel-tv til een og samme ejendom på samme tid. Det er ikke et tilfælde jeg har hørt om før at dette skulle være mugligt. Der forefindes med meget stor sandsynlighed en eller anden kontrakt mellem ejendommes ejer og Yousee om levering af kabel-tv til huset. Den… Læs mere »

parabolgutten returns

ah, så det er noget mellem ejendommens ejer. Men jeg slog adressen op på Stofas hjemmeside og der stod at de ikke kunne levere på adressen, men det er måske kun fordi der ikke ligger nogen kontrakt om de kan levere i ejendommen?

Per M

Jep, for kablerne der er trukket både udenfor og inde i ejendommen, er trukket af enten TDC Kabel TV i tidernes morgen, eller efter at de senere blev til Yousee, da ejendommes ejer indgik en aftale med dem om levering af kabel-tv. Stofa kan eks. kun komme på tale hvis ejendommens ejer ikke ønsker at forlænge kontrakten med Yousee når den en gang udløber. Vi er her i området hvor jeg bor er bare lidt bedre stillet, fordi vi har en antenneforening, så derfor foreskriver loven at det er brugerne der skal stemme om vi ønsker at forlænge kontrakten når… Læs mere »

Niels Petersen

Hvor der er You See er der næppe Stofa og omvendt, det er enten den ene eller den anden der leverer til et område/By.
Alternativet er så DSL fra en udbyder, egen antenne e.v.t med Bokser eller det er via Parabol.