Flyt eller Forny sæson premiere

TV3 onsdag 12/04 TV3 kl. 21:00
12-04-2017 21:00:00 Europe/Copenhagen Flyt eller Forny sæson premiere

Banen er for alvor kridtet op, når ejendomsmægleren Lars Elbæk og designeren Rasmus Larsson vender stærkt tilbage

TV3

Banen er for alvor kridtet op, når ejendomsmægleren Lars Elbæk og designeren Rasmus Larsson vender stærkt tilbage

Traditionen tro, skal de to boligeksperter konkurrere om at finde den bedste løsning til familier, hvis hjem ikke opfylder deres behov. Alle kneb gælder, når ejendomsmægleren og designeren kaster sig ind i kampen om at vinde familiernes gunst, og endnu en gang er der skruet helt op for de interne drillerier mellem de to selvsikre konkurrenter, hvor flirt, pral og pranks falder dem begge meget naturligt!

Seks familier står klar til at blive inspireret. Fælles for dem alle er, at de drømmer om at få præsenteret den helt rigtige løsning til netop deres behov. De to eksperter kommer derfor på noget af en opgave, når de skal i gang med at finde den perfekte løsning til familien fra Aalborg, hvor sønnen sover i mellemgangen og familien fra Roskilde, der har kastet sig ud i et mindre succesfuldt renoveringsprojekt.

Når Lars har fremvist en række attraktive boliger, og Rasmus er kommet med sit bud på, hvordan en fornyelse kan gøre familiens boligdrømme til virkelighed, er det i sidste ende op til familien at beslutte, om de vil flytte eller forny.

Og for de to kamphaner er der mere end bare æren og en potentiel handel på spil, for ’taberen’ udsættes nemlig for en rigtig træls straf.

Flyt eller forny er et hyggeligt boligprogram krydret med kærlig konkurrence og en god portion humor.

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt