Fleabag

Amazon Video fredag 10/02/17
10-02-2017 00:00:00 Europe/Copenhagen Fleabag

Fleaback er et morsomt og gribende indblik i sindet på en neurotisk, erotisk, vred og ulykkelig kvinde, og foregår i det moderne London.

Amazon

Phoebe Waller-Bridge (Crashing, Broadchurch) har skrevet serien og medvirker også selv. Fleaback er et morsomt og gribende indblik i sindet på en neurotisk, erotisk, vred og ulykkelig kvinde, og foregår i det moderne London. Serien er baseret på Waller-Bridges teaterstykke af samme navn, der vandt en Edinburgh Fringe First Award, en Critics’ Circle og en OffWest End Awards for mest lovende dramatiker samt Susan Smith Blackburn prisen, Special Commendation, der gives til enestående teaterstykker.

Med i Fleaback spiller også Brett Gelman (Twin Peaks), Olivia Colman (Peep Show), Bill Paterson (Outlander), Hugh Dennis (Outnumbered), Hugh Skinner (Poldark), Jamie Demetriou (People Time), Jenny Rainsford (The Smoke) og Sian Clifford (Paddy). Serien er instrueret af Harry Bradbeer (Dickensian), og er produceret af Phoebe Waller-Bridge, Harry Williams and Jack Williams (The Missing). Hver episode er 30 minutter lang.

Video Thumbnail
FLEABAG Season 1 TRAILER (2016) New BBC/Amazon Series

Andre aktuelle titler på Amazon

næste »

Del på: