Fixi i Playland

| fredag 13. sep, 2019 08:54 | opdateret 13. sep, 2019 kl. 9:06 | 0 Kommentarer

Viaplay er klar med ny interaktiv børneserie, som skal inspirere til fysisk aktivitet og interesse for teknologi. Fixi i Playland, som serien hedder, er en animeret børneserie til de mindste med det livlige egern Fixi og hendes makker, dronen Elis, i hovedrollerne. Karakteren Fixi er desuden Viaplays nye maskot, som skal hjælpe de yngste seere med at finde rundt i film og serier på Viaplay.

Fixi er et egern med en robotarm. Hun bor i Playland – landet bag Viaplay – sammen med sin gode ven, dronen Elis, som hun selv har bygget. Fixi sørger for, at alle film og serier afspilles som de skal, og at der ikke opstår fejl undervejs.

Det opfindsomme egern Fixi er et supergeni, når det kommer til teknologi. Hun skal gennem seriens 20 episoder inspirere børn i alderen 3-8 år til at blive mere teknologi-interesserede og til at røre sig.

Fixi i Playland får premiere på Viaplay i dag fredag d. 13 september.

Fixi – Viaplays nye maskot
Udover at have sin egen serie, er karakteren Fixi også Viaplays nye maskot, der skal fungere som børnenes nye ven og guide på Viaplay. Fixi i Playland er et led i ambitionen om at opruste Viaplay på børnerådet:

”Vores mission er at være Nordens førende streamingtjeneste, og derfor er det vigtigt også at være attraktiv for de yngste seere. At levere velproduceret og lærerigt indhold til børn er en hjørnesten for Viaplay. Med Fixi giver vi desuden børnene og hele familien en hyggelig maskot, som kan styrke kendskabet til Viaplay og de værdier, vi står for”, siger Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay Danmark.

Fixi i Playland får premiere d. 13 september på Viaplay og er produceret af SplayOne.

Serien består af 20 afsnit á 5 minutters varighed, der alle frigives på samme tid

Video Thumbnail
Fixi i Playland | Teaser 1 | A Viaplay Original
Viaplay er klar med ny interaktiv børneserie, som skal inspirere til fysisk aktivitet og interesse for teknologi. Fixi i Playland, som serien hedder, er en animeret børneserie til de mindste med det livlige egern Fixi og hendes makker, dronen Elis, i hovedrollerne. Karakteren Fixi er desuden Viaplay
13 sep 2019 00:00
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Fixi i Playland Viaplay
Børn Serie

STREAM NU – Klik her

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om