Familien Löwander / Vores tid er nu sæson 2 har fået premieredato

Familien Löwander sæson 2 Sofie Gråbøl er med i sæson 2 af Familien Löwander / Vores tid er nu Foto: Johan Paulin/SVT
SVT1 10 Afsnit Fra mandag 01/10/18 SVT1 kl. 20:00
01-10-2018 20:00:00 Europe/Copenhagen Familien Löwander / Vores tid er nu sæson 2 har fået premieredato

Svenske SVT har sat premieredato på anden sæson af deres store dramaserie Vores tid er nu, der i Danmark har fået titlen Familien Löwander

SVT1

Den svenske serie Vores tid er nu, der i Danmark har været sendt på DR1 med titlen Familien Löwander, er snart på skærmen igen på svenske SVT1 med sin anden sæson.

Tidsmæssigt starter sæson 2 i December 1955, og vi bliver i den nys sæson introduceret for danske Sofie Gråbøl, der spiller en rolle flere afsnit i seriens kommende sæson.

Sådan lyder SVT’s beskrivelse af den nye sæson. Restaurant Djurgårdskällaren præsenterer sit legendariske julebord under chefkok Backes ledelse. Men under Löwanders julemiddag i Helgas lejligned deles en rigtig hård julegave ud. Modsætningerne mellem Peter og Gustaf skærpes. Nina er kommet sig, men får nye udfordringer. Der åbner sig nye veje for Calle. En person fra Maggans fortid dukker pludselig op og Maggan frygter hensigterne.

Der er danske undertekster på SVT1, hos de fleste danske tv-udbydere, der har kanalen i deres udbud. Formentlig dukker sæson 2 af Familien Löwander op på DR1 engang i november, hvis de følger samme skema som sidste år.

Kilde: Via expressen.se
Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt