Escape at Dannemora

Escape at Dannemora HBO Nordic

*HBO Nordic
nov 19 KL. 00:00

Escape at Dannemora (1:7) HBO Nordic
Tilføj til kalenderDrama Serie
7 Afsnit

19-11-2018 00:00:00 Europe/Paris Escape at Dannemora

Ben Stiller er både executive producer og instruktør på samtlige otte afsnit af Showtimes nye dramaserie Escape at Dannemora, der har premiere på HBO Nordic den 19. november

HBO Nordic

Ben Stiller er både executive producer og instruktør på samtlige otte afsnit af Showtimes nye dramaserie Escape at Dannemora, der har premiere på HBO Nordic den 19. november. I de bærende roller finder man blandt andre Oscarvinderne Benicio del Toro og Patricia Arquette samt kritikerdarlingen Paul Dano.

Escape at Dannemora er baseret på den utrolige men virkelige historie om en fangeflugt fra et fængsel i den nordlige del af staten New York tilbage i 2015. Begivenhederne udmøntede sig i en regulær menneskejagt på to morddømte fanger, som var flygtet ved hjælp fra en kvindelig ansat, der havde et seksuelt forhold til begge mænd.

Del Toro spiller den morddømte Richard Matt, en kreativ og skræmmende lederfigur, der var hjernen bag flugten. Dano spiller David Sweat, en dømt politimorder, der noget modvilligt bliver rodet ind i Richard Matts flugtplaner. Arquette ses i rollen som Tilly Mitchell, en hårdtarbejdende mor, der leder fængslets skrædderafdeling og har et forhold kørende med begge mænd. Ved blandt andet at skjule nedstrygere i frosset oksekød hjælper hun de to fanger med at flygte. På den imponerende rolleliste finder man desuden navne som David Morse, Bonnie Hunt og Eric Lange.

Brett Johnson (Mad Men) og den Oscarnominerede Michael Tolkin (The Player) har sammen skrevet Escape at Dannemora, og de er også executive producere på serien sammen med Ben Stiller, Bryan Zuriff, Bill Carraro, Michael De Luca og Nicky Weinstock .

ESCAPE AT DANNEMORA består af 8 afsnit á 60 minutter. Serien havde premiere på HBO Nordic den 19. november

Video Thumbnail
Escape At Dannemora: Short Trailer (Wrong)
Kilde: HBO Nordic presse

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

the handmaids tale sæson 3

The Handmaid’s Tale – sæson 3

Den prisbelønnede og populære dramaserie, The Handmaid’s Tale, vender tilbage med en tredje sæson d. 6. juni, hvor tre helt nye episoder får premiere …

6. juni 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked

Privatlivs indstillingsoversigt