Enten/Eller

| onsdag 29. jan, 2020 09:51 | 0 Kommentarer
- ny dansk romantisk YouSee Original dramaserie på Xee
Enten Eller Xee

Foto: Andreas Omvik

Xee kaster sig for første gang ud i en romantisk dramaserie, når der er premiere på den nye YouSee Original, ‘ENTEN/ELLER’, om umulig kærlighed i et ungdomspolitisk miljø.

Serien er en kærlighedshistorie om to unge, passionerede ungdomspolitikere fra hver deres politiske fløj, der forelsker sig i hinanden. Hovedrollerne spilles af Nikolaj Dencker Schmidt (‘Håbet’, TV2 Charlie og ‘CURSED’, Netflix, der har premiere i 2020) og Emilie Kruse (‘You & Me Forever’ og ‘Dicte’, TV2).

Enten Eller Xee Troels

Foto: Andreas Omvik

Troels Lyby spiller den liberale spidskandidat, Claus, mens Pernille Højmark spiller Williams mor, Lissi.

Seriens to hovedpersoner er nemlig hinandens diametrale modsætninger. Maja er socialist, veganer og har et stort og altomfavnende hjerte, mens William er den ultraliberale kapitalist, der lever et stringent og seriøst liv som ungdomspolitiker og CBS-studerende. De arbejder på højtryk for hvert deres parti i valgkampen, der netop er blevet skudt i gang, og mødes for første gang tilfældigt under en vild og vidunderlig bytur. Det ender med et one-night-stand, sommerfugle i maven og en lurende fornemmelse af forelskelse. Men det viser sig hurtigt, at de tilhører hver deres politiske fløj, og det er ikke tilfældigt, at den umulige kærlighedshistorie foregår i et politisk miljø.

Serien er skabt, udviklet og skrevet af producer- og showrunnerteamet Christian Vangsgaard og Malthe Koch – der tidligere har været med til at producere tv-serien ’Perfekte steder’ – sammen med instruktør og manuskriptforfatter Martin Winther, der har instrueret alle 8 afsnit i første sæson. ENTEN/ELLER’ er Kamikaze Film CPHs første store tv-serie produktion.

Seriens første sæson er på 8 afsnit á 22-25 min.

Video Thumbnail
ENTEN/ELLER
Xee kaster sig for første gang ud i en romantisk dramaserie, når der er premiere på den nye YouSee Original, ‘ENTEN/ELLER’, om umulig kærlighed i et ungdomspolitisk miljø. Serien er en kærlighedshistorie om to unge, passionerede ungdomspolitikere fra hver deres politiske fløj, der forelsker sig i hi
23 feb 2020 21:00
Xee Xee

Enten/Eller Xee YouSee TV & Film
Danske, Drama Serie

Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om