Liberty

Connie Nielsen (som Katrina Larsson) Foto: DR / Aske Foss

Connie Nielsen (som Katrina Larsson) Foto: DR / Aske Foss

DR1DR1 DR TV
feb 25 KL. 20:00

Liberty (1:5) DR1 DR TV
Tilføj til kalender Serie
5 Afsnit

25-02-2018 20:00:00 Europe/Paris Liberty

Serien ’Liberty’ er en filmatisering af forfatter Jakob Ejerbos roman af samme navn. Serien er optaget i Danmark og Sydafrika og får premiere 25. februar

DR1 DR TV

Serien ’Liberty’ er en filmatisering af forfatter Jakob Ejerbos roman af samme navn. Serien er optaget i Danmark og Sydafrika og får premiere 25. februar på DR1.

Liberty er en filmatisering af det tredje bind i Ejersbos Afrikatrilogi. En serie, der zoomer ind på kultursammenstød, rigdom versus fattigdom, udnyttelse, håb og forråelse i 80’ernes Tanzania.

Rs nye dramaserie LIBERTY er baseret på Jakob Ejersbos roman af samme navn og udspiller sig i Tanzania i slutningen af 1980’erne. Her er to skandinaviske familier udstationeret; Den danske familie Knudsen og den dansk-svenske familie Larsson, og i løbet af serien krydses de to familiers veje på dramatisk vis.

Igennem de to familier oplever vi en parallel generationshistorie, hvor de voksnes idealistiske mission og egen selvrealisering ender som et svigt af børnene, der glider ud i periferien – sagen bliver større end familien. Begge familier er udsat for maksimalt pres i mødet med en anden kultur og system; Afrika.

LIBERTY er både et humoristisk og brutalt portræt af vestlige udstationerede, hvis idealisme kolliderer med kulturelle forskelle og lokal modstand, som langsomt fortærer deres gode vilje og demokratiske værdier i en blanding af gin-tonics, hushjælp og lidenskab i Tanzanias tropiske varme.

Carsten Bjørnlund (som Niels Knudsen) Foto: DR / Aske Foss

Sofie Gråbøl (som Kirsten Knudsen) Foto: DR / Aske Foss

Hovedrollerne bliver spillet Sofie Gråbøl (som Kirsten Knudsen), Carsten Bjørnlund (som Niels Knudsen), Anton Hjejle (som Christian), Charlie Karumi (som Marcus), Magnus Krepper (som Jonas Larsson) og Connie Nielsen (som Katrina Larsson). Karoline Leth fra DR Drama er seriens producent.

Andre aktuelle titler på DR TV

leaving neverland

Leaving Neverland - Michael Jackson dokumentar på DRTV

Dokumentaren er i Danmark købt af DR, der vil vise den på deres streamingplatform DRTV fra 8. marts.

8. marts 2019

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt