DR varmer op til MGP 2017 på DR Ultra

MGP 2017 DR Ultra Foto: Agnete Schlichtkrull
lørdag 04/03
04-03-2017 09:00:00 Europe/Copenhagen DR varmer op til MGP 2017 på DR Ultra

Tidligere MGP-vinder Anne Gadegaard og Joakim Ingversen varmer op til et brag af en MGP-fest 4 marts

Lørdag den 4. marts klokken 20.00 er det endelig MGP-tid på DR1. Men allerede fra om morgenen klokken 9.00 og helt frem til showstart klokken 20.00 kan de særligt MGP-hungrende se med på DR Ultra, når tidligere MGP-vinder Anne Gadegaard og Joakim Ingversen varmer op til et brag af en MGP-fest.

MGP er for mange børn en stor aften som de længe har set frem til fulde af forventninger og glæde. Men i år behøver landets børn ikke at vente helt til klokken 20.00 med at tage del i MGP-festen. Den bliver nemlig allerede skudt i gang fra morgenstunden, når Anne Gadegaard og Joakim Ingversen sender optakt på DR Ultra fra klokken 9.00. Og de bliver ved helt frem til de ti finalister går på scenen i Jyske Bank Boxen klokken 20.00.

Ny rolle for Anne Gadegaard

Det er første gang Anne Gadegaard skal prøve kræfter med rollen som tv-vært. Og det er ikke tilfældigt, at det er i et MGP-optaktsprogram, at debuten finder sted. Anne Gadegaard vandt selv MGP i 2003 med sangen ”Arabiens Drøm”. Og i 2015 stillede hun op til Melodi Grand Prix med sangen ”Suitcase” som endte på 2. pladsen.

-Vi er rigtig glade for, at Anne tager udfordringen op som tv-vært sammen med Joakim, og vi glæder os til at præsentere vores seere for Anne på en helt ny måde. Som tidligere MGP-finalist har Anne selv en historie at fortælle om MGP og med de erfaringer i bagagen, kan hun bringe noget nyt og vedkommende ind i programmet, siger redaktør for MGP Eskil Jefsen.

Sammen med seerne og et væld af gæster i studiet gør Anne og Joakim klar til festen live fra Boxen, hvor de sidste forberedelser til aftenens fest er i gang. I løbet af dagen får de to værter besøg af de ti finalister, tidligere deltagere kigger forbi, der vil være mulighed for at vinde billetter til aftenens show, vi får et par kig ind backstage og så kommer seerne med på den røde løber, når MGP-fansene begynder at ankomme.

De ti finalister

Good Harmony med sangen ’Den fedeste dag’ (Virum)
Amanda med sangen ’Stop dit drilleri’ (Højbjerg)
JEPPANNA med sangen ’Jeg kan gøre, hvad jeg vil’ (Randers)
Minna med sangen ’Ligesom i alle film’ (Odense)
Oskar med sangen ’Danmark’ (Tølløse)
Caroline Selma med sangen ’Mega irriterende’ (Brønshøj)
Maja & Annika med sangen ’Ikke mere’ (Tisvildeleje)
Bastian med sangen’ Frikvarter’ (Hvalsø)
Frida Oline med sangen ’Måden, det bli’r sagt på’ (København)
Edward med sangen ’Dans med mig’ (Arden)

Mere end 400 sange

I år har DR modtaget over 400 sange. Ud af dem blev 54 sange valgt til at gå videre til tre MGP-workshops, hvor børnene har fået hjælp af professionelle musikere og producere til at arbejde med deres sange. Det var Ida & Lærke der vandt sidste års MGP. DR Ultra varmer op til MGP-fest fra klokken 9.00-20.00. Hvem der vinder den næste udgave af MGP bliver afsløret, når DR1 sender MGP den 4. marts klokken 20.00. Se mere på dr.dk/mgp.

Del på: