DMA 2017 - Se hvem der løber med priserne på TV 2 og TV 2 Play

DMA 2017 TV 2 Breinholt Anders Breinholt er tilbage som vært i DMA (Foto: Daniel Stjerne / TV 2)
TV 2TV 2 TV 2 Play søndag 12/11/17 TV 2 kl. 20:00
12-11-2017 20:00:00 Europe/Copenhagen DMA 2017 - Se hvem der løber med priserne på TV 2 og TV 2 Play

TV 2, IFPI og Anders Breinholt samler hele den danske musikbranche til en kæmpe musikfest, hvor de prestigefyldte DMA-statuetter uddeles

TV 2 TV 2 Play

BEMÆRK at TV 2 på grund af fodboldkampen Danmark – Irland har valgt at sende uddelingen forskudt søndag aften. Heller ikke TV 2 Play viser det direkte 🙁

Efter et år uden DMA i kalenderen er Anders Breinholt tilbage som vært, når der skal uddeles historiske statuetter til den danske musik, der har præget 2016 og 2017. Og det er en begejstret vært, som glæder sig til at vende tilbage i værtsrollen:

– DMA er det fedeste tv-job, du kan få som vært, og jeg er stolt over at være tilbage, fortæller en glad Anders Breinholt til TV 2.

Som noget nyt har Breinholt i år bogstaveligt talt rykket teltpælene op og flytter hele showet fra de vante rammer i Forum til et kæmpe telt, der bliver slået op midt i København. Ambitionen er, at både publikum og seerne kommer tættere på musikken og de kunstnere, som hyldes på aftenen. Og der er i dén grad lagt op til en festlig aften med al den bedste musik fra året.

– Jeg glæder mig til at se et pakket telt med mennesker i deres flotteste skrud klar på en kæmpe fest. Og så glæder jeg mig til at se og høre musikken, som har tegnet det forgangne år, fortæller Anders Breinholt.

Tættere på musikken
TV 2 ser frem til igen at hylde dansk musik og samtidig give alle seere en unik musikalsk aften med nogle af de stjerner, der glimter allerstærkest lige nu.

– Store musikalske oplevelser er noget, vi danskere meget gerne vil samles om til festivaler, koncerter og på tv. I år giver vi DMA en ny dimension, når vi rykker musikere og publikum – og dermed også seerne på TV 2 og TV 2 PLAY – sammen under en meget stor fælles teltdug, fortæller TV 2s underholdningsredaktør Dorte Borregaard og fortsætter:

– Jeg tror på, at de nye rammer kan være med til at skabe en særlig stemning tættere på musikken, som skal kunne mærkes både i teltet og hjemme i stuerne.

Det store telt kan i alt rumme 3.000 festglade mennesker og bliver i anledning af DMA-showet slået op ved havnekajen i Nordhavn.

TV 2 viser pga fodboldkampen først DMA søndag aften.

Kilde: TV 2

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt