Diamantfamilien

Diamantfamilien TV 2 Zulu

Kom helt tæt på familien Pitzner og en hverdag fuld af kærlighed, konflikter og diamanter. Fra venstre: lillesøster Ophelia, mor Katerina, midterbarnet Elvira og storesøster Thalia. (Foto: Alexander Evers Lind / Pineapple Entertainment / TV 2)

TV 2 Zulu TV 2 Play
mar 26 KL. 21:00

Diamantfamilien TV 2 Zulu TV 2 Play
Tilføj til kalender Underholdning

26-03-2018 21:00:00 Europe/Paris Diamantfamilien

‘Diamantfamilien’ er ZULUs nye reportageserie, der følger Elvira Pitzner og hendes familie i en hverdag fuld af kærlighed, konflikter og diamanter

TV 2 Zulu TV 2 Play

Følger du Elvira Pitzner på Instagram? Eller læser du Elviras blog? Måske så du ‘Pigerne’ på ZULU eller på TV 2 PLAY, hvor en af de medvirkende netop var Elvira Pitzner? Nu kan du komme endnu tættere på Elvira, hendes mor, Katerina, og hendes to søstre, Thalia og Ophelia, når TV 2 ZULU har premiere på den nye reportageserie ‘Diamantfamilien – en usleben fortælling’ mandag 26. marts.

Stærke kvinder i front
Reportageserien suger dig ind i en hektisk strøm af konflikter, kærlighed og diamanter i et topstyret matriarkat med selfmade diamantmillionøse mama Katerina Pitzner i spidsen som ubestridt leder. Hun flankeres af sine tre vidt forskellige, men lige elskelige, modige og drønhamrende stålsatte døtre: Førstefødte Thalia, lille O, som er lillesøster Ophelia, og midterbarnet Elvira. På hver deres måde kæmper de indædt for deres drømme, og det er uanset, hvor mange grænser der overskrides, og tæer der måtte trædes på undervejs. Det er kaos fra første øjekast i en familie, der ikke er helt som alle andres.

Helt tæt på
Vi er med i de mest intime og underholdende situationer i familiens liv – både sammen og hver for sig. Som når familien diskuterer, hvilken slags trusser Ophelia skal have på til julefrokost, eller hvordan julepakkespillets regler er! Det er hverdagssituationer, som vi alle kender dem, men som udspiller sig i en virkelighed så fascinerende og absurd, at det halve kunne være nok. Der er bare det ved det, at det halve aldrig er nok for en Pitzner. I ‘Diamantfamilien’ går man nemlig altid all in, og “venstrehåndsarbejde tolereres ikke”, som mama Pitzner ville sige det.

Bag facaden
Men selv om ‘Diamantfamilien’ måske ikke bruger leverpostej i madpakken og sjældent venter på bussen i silende regn, så tag ikke fejl. Under den polerede overflade lurer der en kavalkade af skæve familiedynamikker, højlydte skænderier og ægte hengivenhed mellem en flok vidt forskellige kvinder. Kvinder, der aldrig er bange for at tegne uden for stregerne og gå deres egne veje i jagten på drømme, den store kærlighed og det gode liv. I orkanens øje forsøger mama Katerina at balancere på knivsæggen mellem opdragelse af tre unge kvinder på hver deres rejse, sit millionimperium i diamantbranchen og ikke mindst sin egen personlige lykke.

– ‘Diamantfamilien’ er den upolerede og filterløse fortælling om en samling sammentømrede søstre og deres løvinde af en mor, som går gennem ild og vand for at beskytte, hjælpe og vejlede sine døtre, men som bestemt heller ikke er bange for at sætte dem stolen for døren og kalde en skovl for en skovl. Det er en fortælling om relationer, opdragelse og ambitioner – og om hvilket billede man gerne vil fremstille af sig selv og hinanden. Eller som Elvira udtrykker det: ‘Bliv her eller skift efternavn’. I ‘Diamantfamilien’ er man enten med eller imod, og det er relationerne og de mekanismer, de sætter i spil, der gør serien til utrolig seværdigt tv, fortæller TV 2 ZULUs kanalchef, Sune Roland.

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

Kørerlærerne 2019 Tv 2 Zulu

Kørelærerne er tilbage med ny sæson

Kørelærerne er tilbage på TV 2 Zulu fra 1. april. Her kan du blandt andet møde den nye kørelærer Jeanett Orbé fra Sunds ved Herning

1. april 2019 TV 2 Zulu kl. 21:30

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked