Descendants 2 - premiere på Disney Channel

Descendants 2
Disney ChannelDisney Channel fredag 13/10/17 Disney Channel kl. 19:32
13-10-2017 19:32:00 Europe/Copenhagen Descendants 2 - premiere på Disney Channel

Historien om teenagebørnene af Disneys mest berygtede skurke, som voksede op og skabte deres egen plads i historien, fortsætter i opfølgeren “Descendants 2

Disney Channel

Historien om teenagebørnene af Disneys mest berygtede skurke, som voksede op og skabte deres egen plads i historien, fortsætter i opfølgeren “Descendants 2”. I USA blev ”Descendants 2”-premieren en succes med 21 millioner seere de første dage. Filmen har premiere fredag den 13. oktober kl. 16.00. Se hvornår den ellers bliver vist på http://disneychannel.disney.dk/tv-oversigt 

“Den første Descendants-film blev set af næsten 900.000 i Danmark, så vi er mange Descendants-fans, der ivrigt venter på opfølgeren. Descendants 2 begynder lige der, hvor man troede, at alle skulle leve lykkeligt til deres dages ende, men så begynder en række uventede begivenheder og spændende overraskelser at tage fart. Filmen byder på både pirattema og mange fantastiske musikindslag”, siger Anna Glanmark, marketingdirektør for The Walt Disney Company Nordic.

Indtil nu har Descendants haft 2,5 millioner seere i Norden, hvoraf 900.000 har set filmen i Danmark. Blandt piger i alderen 10-12 år, der ser Disney Channel, har over halvdelen af dem set filmen. Lige siden filmen havde premiere i 2015, har det været den mest populære film på Disney Channel blandt piger mellem 6 og 9 år. Musikken fra første film er blevet spillet over 8 millioner gange i Norden. 

Kendte og nye ansigter

I rollerne som de berygtede Disney-skurkes teenagebørn ser vi endnu en gang Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart og Sofia Carson. I Descendants 2 dukker der også nye skurkagtige teenagere op, blandt andre Uma, datter af Ursula fra ”Den lille havfrue”, som spilles af China Anne McClain (”A.N.T. Acceleret Naturtalent”), Harry, søn af Kaptajn Klo, der spilles af Thomas Doherty (“The Lodge”) og Gil, søn af Gaston, der spilles af Dylan Playfair (“Legende let”).

Filmens handling

I Descendants 2 følger man skurkebørnene – Mal, Evie, Carlos og Jay – der fortsætter kampen for at finde deres plads i idylliske Auradon. Da presset ved at være royal bliver for meget for Mal, vender hun tilbage til sine rødder på De Fortabtes Ø, hvor hendes ærkefjende Uma, datter af Ursula, har indtaget pladsen som selverklæret dronning af den forfaldne by. Uma er stadig bitter over, at Ben ikke udvalgte hende til at gå på Auradonskolen sammen med de andre skurkebørn. Derfor får hun sin piratbande, heriblandt Kaptajn Klos søn Harry og Gastons søn Gil, til at nedbryde grænsen mellem De Fortabtes Ø og Auradon og dermed slippe de fangede skurkene fri én gang for alle.

Endnu en gang er det Emmy-vinder Kenny Ortega (”Descendants”, ”High School Musical”-filmene, ”2016 Rocky Horror Show”), der er instruktør, koreograf og executive producer samt Kara Saun (“Project Runway”) er kostumedesigner.

Video Thumbnail
SMUGKIG - Descendants 2 | Disney Channel Danmark
Kilde: Disney Channel presse
Del på:

Gemt under:: TV-Nyt