Den utrolige Dr. Pol – sæson 6

Nat Geo People onsdag 22/03 Nat Geo People kl. 22:00
22-03-2017 22:00:00 Europe/Copenhagen Den utrolige Dr. Pol – sæson 6

Forår, sommer, efterår eller vinter – der er altid nok at gøre på gården i det centrale Michigan – og altid masser af problemer – især når det kommer til husdyr.

Nat Geo People

Forår, sommer, efterår eller vinter – der er altid nok at gøre på gården i det centrale Michigan – og altid masser af problemer – især når det kommer til husdyr. Heldigvis er Dr. Pol og hans stab af dyrlæger altid klar til at beskæftige sig med de unikke sager hver sæson bringer.
Bill Ulrich tilkalder Dr. Pol, fordi hans 1800-pund tyr halter. Efter en hurtig – og meget forsigtig – undersøgelse, indser Pol, at den brovtende tyr simpelthen har brug for en pedicure! En ung kalv giver Kristyn Hoffman problemer, og Dr. Emily må finde ud af, hvorfor kalvens hov er faldet af!
I løbet af sommeren må Dr. Pol udføre et noget usædvanlig graviditetstjek på en kamel. Og da det bliver efterår, ulmer temperamentet stadig hos æslet Ray. Da den altid tapre Dr. Brenda trin skal kastrere ham, får han hurtigt sat hende på plads med et velrettet spark i brystet!

Del på: