[responsive_menu_pro]

Deep State – sæson 1

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film
apr 8 KL. 22:30

Deep State – sæson 1 (1:8) Xee Xee YouSee
Tilføj til kalenderThriller Serie
8 Afsnit

08-04-2019 22:30:00 Europe/Paris Deep State – sæson 1

Xee tager i uge 15 hul på den spændende spionageserie Deep State, der blandt andre har danske Alexandre Willaume og Faras Fares på den internationale rolleliste. Xee præsenterer eksklusivt sæson 2 senere

Xee Xee YouSee

Xee tager i uge 15 hul på den spændende spionageserie Deep State, der blandt andre har danske Alexandre Willaume og Faras Fares på den internationale rolleliste. Xee sender hele sæson 1 som dobbeltafsnit hver mandag.

I Deep State møder vi Max Easton, spillet af Mark Strong, der blandt andet er kendt fra Sherlock Holmes og Kingsman. Max bor som pensionist i Pyrenæerne sammen med sin kone. Han er tidligere MI6-spion og bliver af den hemmelige organisation The Section overtalt til at komme tilbage. Lokkemidlet er, at han kan hævne sin søns død. Max siger modvilligt ja, men det går op for ham, at der er noget meget større på spil. Han finder ud af, at han er landet midt i en efterretningskrig, styret af The Deep State. Målet med den hemmelige, konspirationsfyldte krig er, at store virksomheder vil profitere på at skabe kaos i Mellemøsten. Max lander i præcis det livsfarlige spil, han forlod, hvor store organisationer og virksomheders dybeste hemmeligheder bliver beskyttet med alle midler.

Danske Alexandre Willaume og Faras Fares spiller begge med i serien, hvor specielt Alexandre har en stor rolle som karakteren Laurence igennem seks afsnit, mens Faras Fares er med i første afsnit.

Deep States første sæson har været vist på DR TV, men kan nu altså ses på Xee, der også eksklusivt præsenterer sæson 2 senere. Deep State er hæsblæsende action, intriger og neglebidende drama. Hele sæson 1 kan også streames fra d. 9. april på Xee.

Video Thumbnail
Deep State Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
Kilde: Xee presse

Andre aktuelle titler på Xee YouSee

Fuhlen og Mandel Allin Xee

Fuhlen og Mandel Går All-In

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram

25. juli 2019 Xee kl. 00:00

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked