[responsive_menu_pro]

Deep State – sæson 1

Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
apr 1 KL. 09:00

Deep State – sæson 1 Viaplay
Tilføj til kalenderThriller Serie

01-04-2019 09:00:00 Europe/Paris Deep State – sæson 1

I Deep State møder vi Max Easton, spillet af Mark Strong, der blandt andet er kendt fra Sherlock Holmes og Kingsman. Max bor som pensionist i Pyrenæerne sammen med sin kone. Han er tidligere MI6-spion og bliver af den hemmelige organisation The Section …

Viaplay

I Deep State møder vi Max Easton, spillet af Mark Strong, der blandt andet er kendt fra Sherlock Holmes og Kingsman. Max bor som pensionist i Pyrenæerne sammen med sin kone. Han er tidligere MI6-spion og bliver af den hemmelige organisation The Section overtalt til at komme tilbage. Lokkemidlet er, at han kan hævne sin søns død. Max siger modvilligt ja, men det går op for ham, at der er noget meget større på spil. Han finder ud af, at han er landet midt i en efterretningskrig, styret af The Deep State. Målet med den hemmelige, konspirationsfyldte krig er, at store virksomheder vil profitere på at skabe kaos i Mellemøsten. Max lander i præcis det livsfarlige spil, han forlod, hvor store organisationer og virksomheders dybeste hemmeligheder bliver beskyttet med alle midler.

Danske Alexandre Willaume og Faras Fares spiller begge med i serien, hvor specielt Alexandre har en stor rolle som karakteren Laurence igennem seks afsnit, mens Faras Fares er med i første afsnit.

Video Thumbnail
Deep State Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Andre aktuelle titler på Viaplay

Book Club

Four lifelong friends have their lives forever changed after reading 50 Shades of Grey in their monthly book club.

21. juni 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked